Α. Διαματάρης: Ψευδές το ότι πρότεινα στον Στέφανο Κασσελάκη να γίνει υπουργός στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Α. Διαματάρης: Ψευδές το ότι πρότεινα στον Στέφανο Κασσελάκη να γίνει υπουργός στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ψευδές χαρακτηρίζει ο Αντώνης Διαματάρης το δημοσίευμα εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο φέρεται να είχε προτείνει στον κ. Κασσελάκη θέση υπουργού στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το 2019

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ψευδές χαρακτηρίζει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αντώνης Διαματάρης δημοσίευμα εφημερίδας, το οποίο αναφέρει πως το 2019 είχε προτείνει στον Στέφανο Κασσελάκη εκ μέρους του Κυριάκου Μητσοτάκη θέση υπουργού στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδικότερα, όπως σημειώνει σε ανάρτησή του «τo δημοσίευμα της εφημερίδας Documento (έκδοση 6ης-7ης Ιανουαρίου 2024) ότι δήθεν εγώ πρότεινα στον κ. Στέφανο Κασσελάκη εκ μέρους του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη θέση υπουργού μετά τις εκλογές του 2019 και εκείνος αρνήθηκε είναι απολύτως ψευδές. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.»

Προϊόν επιστημονικής φαντασίας χαρακτήρισε νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης τα όσα φέρεται να υποστηρίζει σε συνέντευξή του ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Καπνισάκης περί πρότασης Μητσοτάκη για υπουργοποίηση του κ. Κασσελάκη, το 2019.

Ο κ. Καπνισάκης υποστηρίζει πως η πρόταση έγινε με μεσολαβητή τον Αντώνη Διαματάρη, επιφανές στέλεχος της ομογένειας στην Αμερική. 

Οπως τόνισε ο κ. Μαρινάκης, «δεν πρόκειται καν για παραποίηση της πραγματικότητας, αλλά για αποκύημα της φαντασίας του κ. Καπνισάκη και κατ’ επέκταση του κ. Κασσελάκη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT