Νέα διάψευση Διαματάρη στην «πρόταση υπουργοποίησης Κασσελάκη»

Νέα διάψευση Διαματάρη στην «πρόταση υπουργοποίησης Κασσελάκη»

«Στερείται σοβαρότητας ο ισχυρισμός του ΣΥΡΙΖΑ ότι πρότεινα… υπουργείο στον κ. Κασσελάκη “με δική μου πρωτοβουλία και χωρίς την έγκριση του κ. Μητσοτάκη”» δήλωσε ο Αντώνης Διαματάρης

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Στερείται σοβαρότητας ο ισχυρισμός του ΣΥΡΙΖΑ ότι πρότεινα… υπουργείο στον κ. Κασσελάκη “με δική μου πρωτοβουλία και χωρίς την έγκριση του κ. Μητσοτάκη”», σημειώνει ο Αντώνης Διαματάρης, διαψεύδοντας για ακόμη μία φορά «την πρόταση υπουργοποίησης του Στέφανου Κασσελάκη το 2019».

Η νέα παρέμβαση έρχεται λίγη ώρα αφότου πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την αρχική διάψευση του Α. Διαματάρη, ανέφεραν: «Ουσιαστικά διατείνεται ότι η πρόταση για την ανάληψη υπουργείου από τον κ. Κασσελάκη έγινε με δική του πρωτοβουλία και χωρίς την έγκριση του κ. Μητσοτάκη. Βολική απάντηση και υπεκφυγή, η οποία γίνεται ακόμη πιο βολική με την αναφορά ότι η πρόταση έγινε “μετά τις εθνικές εκλογές”. Η αλήθεια είναι ότι έγινε προ των εκλογών του 2019, όπως ακριβώς το ανέφερε ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας».

Οι δηλώσεις στελεχών της Κουμουνδούρου προκάλεσαν την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος, μιλώντας στο Mega, έκανε λόγο για διαρροές με στοιχεία «μειωμένης ηθικής και κώδικα τιμής, γιατί χρησιμοποιεί ατεκμηρίωτα ακόμα και πράγματα που έχουν να κάνουν με οικογενειακούς λόγους σε ένα on paper για να δημιουργήσει εντυπώσεις και παραποιεί την ίδια τη διάψευση του κυρίου Διαματάρη».

Αμεση ήταν η απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., με πηγές του να σημειώνουν πως «όσες ύβρεις και χαρακτηρισμούς και αν εκτοξεύσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, η αλήθεια είναι επίμονη και δεν μπορεί να κρυφτεί».

«Επειδή τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα», συνεχίζουν, «θα μας απαντήσουν επιτέλους αν ο κ. Μητσοτάκης είχε ζητήσει ή όχι προσωπικά τη βοήθεια του κ. Κασσελάκη για οικογενειακά του ζητήματα, εκφράζοντάς του επανειλημμένως την εκτίμησή του; Ενημερώθηκε τελικά ο κ. Μαρινάκης ποιο ήταν το υπουργείο που προτάθηκε στον κ. Κασσελάκη πριν από τις εκλογές του 2019;»

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι «είναι ενδιαφέρον ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντά σε δημοσιογραφική ερώτηση ότι “δεν έχει υπάρξει ποτέ προγραμματισμένη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον Στέφανο Κασσελάκη”. Επιμένει σε αυτό;» Προσθέτουν επίσης πως «είναι προφανές ότι η πρωινή γραμμή περί fake news έχει πάει περίπατο, όπως είναι ξεκάθαρο ότι ο κ. Μητσοτάκης βάζει τον κ. Μαρινάκη να κάνει πολύ βρόμικη δουλειά, παραμονή των Θεοφανείων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT