ΠΑΣΟΚ: «Πολάκης made in USA» ο Κασσελάκης

«Ο ένθερμος οπαδός και παρ’ ολίγον υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη, καλό θα ήταν να βουτάει τη γλώσσα του στο μυαλό», ανέφερε η Χαριλάου Τρικούπη

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, σχολιάζει με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για έναν «Πολάκη made in USA».

«Ο ένθερμος οπαδός και παρ’ ολίγον υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη, καλό θα ήταν να βουτάει τη γλώσσα του στο μυαλό, ώστε να μη θυμίζει τον ψηφιακό βούρκο της Νέας Δημοκρατίας», ανέφερε η Χαριλάου Τρικούπη.

Προσθέτει δε πως αναμένει τη δημοσιοποίηση της δανειακής σύμβασης μεταξύ του κ. Κασσελάκη και του ΣΥΡΙΖΑ, με την ελπίδα, όπως επισημαίνει, ότι «θα συνοδεύεται από το αναλυτικό πόθεν έσχες του».

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο κ. Κασσελάκης έψεξε τη στάση του Νίκου Ανδρουλάκη στο θέμα του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, κατηγορώντας τον για πολιτική εκμετάλλευση. «Ας γνωρίζουν όλοι ότι το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια θα περάσει χάρη στον ΣΥΡΙΖΑ». Σχολιάζοντας δήλωση του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ, ότι δεν θα δέσει τα κορδόνια του κ. Μητσοτάκη, σημείωσε ότι ο ο κ. Ανδρουλάκης ποντάρει στις ψήφους των ακροδεξιών βουλευτών της Ν.Δ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ο κ. Ανδρουλάκης δέχθηκε προ μηνών τον κ. Κασσελάκη μετά από αίτημα του, όπως επέβαλε ο πολιτικός πολιτισμός και στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης, του εξήγησε αναλυτικά όλα τα νομικά βήματα, στα οποία προέβη ώστε να αποκαλυφθεί πλήρως το σκάνδαλο των υποκλοπών. Από τα λεγόμενά του φαίνεται ότι είτε δεν θέλει είτε δεν μπορεί να καταλάβει. 

Ο ένθερμος οπαδός και παρ’ ολίγον υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη, καλό θα ήταν να βουτάει τη γλώσσα του στο μυαλό, ώστε να μη θυμίζει τον ψηφιακό βούρκο της Νέας Δημοκρατίας. Οι σημερινές δηλώσεις του είναι αποκαλυπτικές ότι πρόκειται για έναν “Πολάκη made in USA”.

Του ευχόμαστε καλό τριήμερο στις Σπέτσες και του χρόνου στο Μαϊάμι!

Υ.Γ. Αναμένουμε τη δημοσιοποίηση της δανειακής σύμβασης μεταξύ του κ. Κασσελάκη και του ΣΥΡΙΖΑ, που ελπίζουμε ότι θα συνοδεύεται από το αναλυτικό πόθεν έσχες του».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT