ΣΥΡΙΖΑ: Σε «Μίμης Δαρειώτης» μετονομάζονται τα γραφεία στην Κουμουνδούρου

ΣΥΡΙΖΑ: Σε «Μίμης Δαρειώτης» μετονομάζονται τα γραφεία στην Κουμουνδούρου

Ο Μίμης Δαρειώτης, ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, φυλακισμένος από τη χούντα, είχε διατελέσει οικονομικός διευθυντής του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία αναμένεται να τεθεί το θέμα της κομματικής πειθαρχίας στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, καθώς και άλλα ζητήματα.

Σημειώνεται, πάντως, πως, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης πρότεινε και η Πολιτική Γραμματεία ενέκρινε ομόφωνα να ονομασθεί το κτίριο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου «Μίμης Δαρειώτης». 

Υπενθυμίζεται ότι ο Μίμης Δαρειώτης, ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, φυλακισμένος από τη χούντα, είχε διατελέσει οικονομικός διευθυντής του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης υπήρξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ Εσωτερικού. Στη συνέχεια υπήρξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΑΡ, του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Μίμης Δαρειώτης πέθανε σε ηλικία 79 ετών τον Φεβρουάριο του 2022

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT