Ομόφυλα ζευγάρια: Με διαφωνίες, αλλά χαμηλούς τόνους και η δεύτερη μέρα του «φροντιστηρίου»

Ομόφυλα ζευγάρια: Με διαφωνίες, αλλά χαμηλούς τόνους και η δεύτερη μέρα του «φροντιστηρίου»

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», η συζήτηση και στο δεύτερο γκρουπ κινήθηκε σε ήπιους τόνους με τους βουλευτές να εκφράζουν ενστάσεις και προβληματισμούς

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα του «φροντιστηρίου» της κυβέρνησης προς τους βουλευτές για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», η συζήτηση και στο δεύτερο γκρουπ κινήθηκε σε ήπιους τόνους με τους βουλευτές να εκφράζουν ενστάσεις και προβληματισμούς και τον Ακη Σκέρτσο να απαντά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως ο Θάνος Πλεύρης επί περίπου 20 λεπτά αντάλλασσε επιχειρήματα με τις καθηγήτριες που συνέταξαν το νομοσχέδιο σχετικά με το κατά πόσο θα μπορούσε να υπάρξει επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και να μη νομοθετηθεί ο γάμος.

Ενστάσεις εξέφρασε και ο επίσης βουλευτής της Α’ Αθηνας Αγγελος Συρίγος, ενώ υπέρ τάχθηκαν η Ζέτα Μακρή, ο Γιώργος Σταμάτης και ο Ιάσωνας Φωτήλας. Κατά τάχθηκε ο Χαράλαμπος Αθανασίου, ενώ ενστάσεις προέβαλε ο Γιώργος Βλάχος όπως και η Τζίνα Οικονόμου από το Καρπενήσι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT