ΠΑΣΟΚ: Δεν απηχούν τις θέσεις μας οι δηλώσεις Παρασκευαΐδη – Αιχμές κατά Γεωργιάδη

ΠΑΣΟΚ: Δεν απηχούν τις θέσεις μας οι δηλώσεις Παρασκευαΐδη – Αιχμές κατά Γεωργιάδη

«Ας μη σπεύδει να κάνει τον τιμητή ο μέχρι πρότινος αρνητής του Ολοκαυτώματος» σημειώνουν από τη Χαριλάου Τρικούπη απευθυνόμενοι στον υπουργό Υγείας

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οι απόψεις του κ. Παρασκευαΐδη, όπως εκφράστηκαν σε συνέντευξή του, δεν απηχούν σε καμία περίπτωση τις θέσεις του κόμματος» τονίζει το ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με τις δηλώσεις του βουλευτή του Παναγιώτη Παρασκευαΐδη για τα ομόφυλα ζευγάρια

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Παρασκευαΐδης, είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Η υπογεννητικότητα και το εν γένει δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, που τείνει να εξελιχθεί σε εθνική πληγή και απειλεί μακροπρόθεσμα την επιβίωση του έθνους, δεν λύνεται με τους γάμους των ομοφυλόφιλων, αλλά με γάμους νέων ετερόφυλων ζευγαριών που θα τεκνοποιούν και θέλουν στήριξη και κίνητρα για να κάνουν παιδιά, πολλά παιδιά».

Το ΠΑΣΟΚ απευθύνεται και στον Αδωνι Γεωργιάδη επισημαίνοντας: «Ας μη σπεύδει να κάνει τον τιμητή ο μέχρι πρότινος αρνητής του Ολοκαυτώματος Αδωνις Γεωργιάδης». 

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Υγείας είχε αναφερθεί, μιλώντας στην ΕΡΤ, στις δηλώσεις Παρασκευαΐδη, σημειώνοντας τα εξής: «Θεωρώ εξαιρετικά ομοφοβική και απαράδεκτη τη δήλωση που έκανε χθες ο βουλευτής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ στην ΕΡΤ ότι αν μεγαλώνουν αυτοί παιδιά θα τα κάνουν ομοφυλόφιλους. Είναι σαν να λέμε ότι θα κάνουν κάτι κακό οι άνθρωποι στα παιδιά που θα πάρουν. Αυτό είναι απαράδεκτο, σφόδρα ομοφοβικό».

Το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του καλεί, επίσης, την κυβέρνηση να δει τα του οίκου τους και «τις αντιρρήσεις που εκφράζουν δεκάδες βουλευτές και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT