Τον «Δημόκριτο» επισκέφθηκε ο Κ. Μητσοτάκης

Τον «Δημόκριτο» επισκέφθηκε ο Κ. Μητσοτάκης

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Εθνικό Κέντρο Ερευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στο campus, έχοντας την ευκαιρία να ενημερωθεί για την ανακαίνιση που πραγματοποιείται, αλλά και να συνομιλήσει με ερευνητές και ιδρυτές νεοφυών εταιρειών.

Επίσης, μετέβη σε ένα από τα πέντε «έξυπνα» κτίρια που ανακαινίζονται, στο οποίο θα στεγαστεί η έρευνα γύρω από τη τεχνητή νοημοσύνη.

Στη συνέχεια βρέθηκε στην Αγία Παρασκευή όπου μίλησε με πολίτες της περιοχής για τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Το απόγευμα, ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για το Νταβός της Ελβετίας, όπου αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή θα συμμετάσχει στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF).

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, αναμένεται να τονίσει κατά τις επαφές του στο φόρουμ ότι η Ελλάδα σε μια συγκυρία που χαρακτηρίζεται από συγκρούσεις, αβεβαιότητα, πολυ-κρίσεις και νέες υπό διαμόρφωση γεωπολιτικές πραγματικότητες στην ευρύτερη περιοχή, αναδεικνύεται σε δύναμη αξιοπιστίας και πυλώνα σταθερότητας στην Ευρώπη και στην ευρύτερη περιοχή.

Πληροφορίες: ΕΡΤ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT