Στ. Κασσελάκης: Ολοι ξέρουν ότι έχω βγάλει τα χρήματά μου νόμιμα στην Αμερική

Στ. Κασσελάκης: Ολοι ξέρουν ότι έχω βγάλει τα χρήματά μου νόμιμα στην Αμερική

Η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στην αναφορά του πρωθυπουργού στο πρόσωπό του κατά το προσυνέδριο της Ν.Δ.

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αναφορά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πρόσωπό του, κατά την ομιλία του στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, από τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

«Μπα; Ασχολείται μαζί μου ο κ. Κυριάκος τώρα; Βλέπει κυλιόμενες που παίρνουμε τα πάνω μας και φοβάται; Α ρε Γκρίνμπερκ. Τα εκατομμύρια του Γκρίνμπερκ πάνε χαμένα… Ολοι ξέρουν ότι έχω βγάλει τα χρήματά μου νόμιμα, στην Αμερική, απέναντι στα τζάκια εδώ πέρα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης.

Νωρίτερα, από το βήμα του προσυνεδρίου της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Οπως φαίνεται, στον ΣΥΡΙΖΑ έφτιαξαν έναν νόμο εναντίον του Μητσοτάκη, αλλά τελικά αυτός στρίμωξε τον Κασσελάκη. Επί μήνες ερωτάται ο κ. Κασσελάκης αν έχει εταιρείες, κάτι που απαγορεύει ρητά η ισχύουσα διάταξη. Και εκείνος πώς απαντά; Λέγοντας ότι θα ρωτήσει τους δικηγόρους του! Ομως, στο μεταξύ αυτές οι εταιρείες δανείζουν το κόμμα του. Βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT