Ν. Ανδρουλάκης: «Διαφθορά και συγκάλυψη στο έγκλημα των Τεμπών»

Ν. Ανδρουλάκης: «Διαφθορά και συγκάλυψη στο έγκλημα των Τεμπών»

«Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία συνέδεσε το έγκλημα στα Τέμπη με τη μη υλοποίηση του έργου της τηλεδιοίκησης. Ο κ. Μητσοτάκης κάνει ότι δεν τα ξέρει όλα αυτά», ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε τις αναφορές του πρωθυπουργού για το κράτος δικαίου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, σε δήλωσή του μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΣΚΑΪ.

«Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία συνέδεσε με καθαρό τρόπο το έγκλημα στα Τέμπη με τη μη υλοποίηση του έργου της τηλεδιοίκησης. Στο πόρισμά της το καλοκαίρι, περιγράφει τα αδικήματα της απιστίας και της παράβασης καθήκοντος για τον υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, τον κ. Καραμανλή», αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη δήλωσή του.

Συμπληρώνει δε πως «ο κ. Μητσοτάκης κάνει ότι δεν τα ξέρει όλα αυτά. Συναντάμε και σε αυτή την τραγωδία το ίδιο μοτίβο: Διαφθορά και συγκάλυψη».

Οπως είπε, βάσει του πορίσματος της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας πρότεινε εξαρχής τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, αφήνοντας αιχμές για την τακτική του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης.

«Οπως, άλλωστε, έκαναν στο σκάνδαλο του βουλευτή τους, του κ. Πάτση, με τα κόκκινα δάνεια. Οπως, άλλωστε, έκαναν στο “σκάνδαλο των υποκλοπών”. Δυστυχώς, στα χέρια του κ. Μητσοτάκη υποβαθμίζεται το κράτος δικαίου στη χώρα μας», υποστήριξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Στη συνέντευξή του το πρωί της Τρίτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε σχετικά με το κράτος δικαίου πως «πρώτος εγώ θέλω να μάθω την αλήθεια για τα Τέμπη», σημειώνοντας πως «τον τελικό λόγο θα τον έχει μόνο η Δικαιοσύνη».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT