Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπάιντεν τον Απρίλιο

Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπάιντεν τον Απρίλιο

Τον Απρίλιο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Ελληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στην Ουάσιγκτον

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον Απρίλιο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Ελληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στην Ουάσιγκτον.

Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν σχετικά: «Είμαστε σε συζητήσεις. Δεν έχουμε λάβει ακόμα καμία επιβεβαίωση για καμία ημερομηνία».

Στη συνάντηση των δύο ηγετών αναφέρθηκε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης, στο περιθώριο του προγράμματος της εκδήλωσης «City hub events», στην Αλεξανδρούπολη. 

«Στις 4 Απριλίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στο Οβάλ Γραφείο, όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο “Μπάιντενόπουλο”», δήλωσε ο κ. Τσούνης. «Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αγαπάει την Ελλάδα και τους Ελληνες πάρα πολύ και στεκόμαστε πάντα δίπλα σας» πρόσθεσε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να παρευρεθεί στην εκδήλωση που διοργανώνεται κάθε χρόνο στον Λευκό Οίκο για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Απομένει η επιβεβαίωση από τον Λευκό Οίκο και το ανακοινωθέν για το ταξίδι του Ελληνα πρωθυπουργού στις ΗΠΑ. 

Κατά την πρώτη θητεία του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο στην Ουάσιγκτον, τον Μάιο του 2022. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT