Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Προς έξοδο από το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Προς έξοδο από το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα αρκετά πιθανό σενάριο, λόγω της μαζικής αποστολής emails σε απόδημους Ελληνες

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο «κυβερνητικό» τραπέζι βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδεχόμενο να τεθεί εκτός ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ. η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, στον απόηχο της υπόθεσης που αφορούσε τη μαζική αποστολή emails σε απόδημους Ελληνες από το γραφείο της ευρωβουλευτού.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα αρκετά πιθανό σενάριο. 

Αλλωστε, ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ είχε αναφέρει σχετικά με την υπόθεση πως «η κυβέρνηση διεξάγει τη δική της έρευνα», κρατώντας αποστάσεις από την ευρωβουλευτή. 

«Η υπόθεση με τα emails που φέρεται να έστειλε η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου στους απόδημους πρέπει να διερευνηθεί», είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

«Η υπόθεση πρέπει να ερευνηθεί και από τη Δικαιοσύνη και από το υπουργείο Εσωτερικών. Κάνουμε και εμείς τη δική μας έρευνα», είχε επίσης υπογραμμίσει ο κ. Μητσοτάκης. 

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση της κ. Ασημακοπούλου, ο εισαγγελέας Αθηνών Αντώνης Ελευθεριανός διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Σκοπός είναι να διερευνηθεί αν τελέστηκαν τα αδικήματα της παραβίασης της νομοθεσίας για προσωπικά δεδομένα και της παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT