Στ. Κασσελάκης: Οι επαγγελματίες της εξουσίας μοντάρουν την αλήθεια και μπαζώνουν το δίκιο

Στ. Κασσελάκης: Οι επαγγελματίες της εξουσίας μοντάρουν την αλήθεια και μπαζώνουν το δίκιο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε σήμερα στο Δίστομο κατά την κυριακάτικη έξοδό του από το στρατόπεδο της Θήβας.

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Δίστομο επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης κατά την έξοδο του από το στρατόπεδο της Θήβας. 

Οπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία συνοδεύει με τις σχετικές φωτογραφίες, πήγε εκεί με τους φαντάρους που τον συνόδευσαν «επειδή εκείνοι είναι οι πραγματικοί πατριώτες της χώρας μας, επειδή εκείνοι είναι υπερήφανοι για το έθνος μας, αν και είναι απογοητευμένοι από τη χώρα μας».

Απευθυνόμενους στους συμπολίτες του αναφέρει ότι τους σέβεται, το οποίο σημαίνει «ότι δεν πρόκειται ποτέ να σε χειραγωγήσω, να μοντάρω την πραγματικότητα, να αποκρύψω στοιχεία, να αλλοιώσω, να μεθοδεύσω, να συγκαλύψω, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή». Τονίζει ότι όπως σέβεται τον Έλληνα και την Ελληνίδα συμπολίτη του, έτσι σέβεται και τα παιδιά τους «τα οποία γνώρισα αυτές τις μέρες και με τα οποία έχω την τιμή να υπηρετώ αυτήν τη στιγμή».

Αναφέρει ότι είναι νέοι «που επιζητούν μια κοινωνία με αξιοκρατία και αξιοπρέπεια. Βλέπουν μια ζωή προαποφασισμένη γι’ αυτούς, ένα παιχνίδι στημένο, ενώ θέλουν να μπορούν να ονειρευτούν – όχι έξω, εδώ, στην πατρίδα τους, στην Ελλάδα». Σχολιάζει ότι «απέναντι σε αυτά τα παιδιά, οι επαγγελματίες της εξουσίας θα σταθούν και θα κάνουν αύριο τις ίδιες προβλέψιμες, βαρύγδουπες δηλώσεις για την 25η Μαρτίου. Μεγάλα λόγια, όταν στην πράξη καταπατούν το Σύνταγμα, μοντάρουν την αλήθεια και μπαζώνουν το δίκιο», γιατί «γι’ αυτούς η εξουσία είναι αυτοσκοπός».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανάρτηση του ότι «είναι τόσο κρίσιμες πλέον οι στιγμές, που αποφάσισα να σας απευθυνθώ και δια ζώσης με βίντεο που θα ακολουθήσει».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT