Κυρ. Μητσοτάκης: Στοχοποιείται βάναυσα η Μαρέβα επειδή είναι σύζυγός μου

Κυρ. Μητσοτάκης: Στοχοποιείται βάναυσα η Μαρέβα επειδή είναι σύζυγός μου

Με μήνυμά του στα social media, καταδικάζει ως χυδαία και απρόκλητη την ανάρτηση της βουλευτή Ελενας Ακρίτα και προαναγγέλλει πως θα καταθέσει ως μάρτυρας στο δικαστήριο

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ανάρτηση στα social media, «ως σύζυγος και όχι ως πρωθυπουργός», όπως γράφει, σχολιάζοντας πρόσφατο δημοσίευμα και αναρτήσεις για τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. 

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, που ενημέρωνε πως η κ. Γκραμπόφσκι θα κινηθεί νομικά για «συκοφαντικές αναρτήσεις» της Ελενας Ακρίτα, ο κ. Μητσοτάκης κάνει λόγο για «χυδαία και απρόκλητη» ανάρτηση της βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Χρειάζεται μεγάλο συγγραφικό ταλέντο για να χωρέσει τόσα ψέματα και τόση κακία σε μία ανάρτηση» προσθέτει ο κ. Μητσοτάκης προαναγγέλλοντας πως θα καταθέσει ως μάρτυρας στο δικαστήριο.

«Οποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος το κάνει. Ομως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου», καταλήγει ο πρωθυπουργός.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Γράφω αυτήν την ανάρτηση ως σύζυγος και όχι ως πρωθυπουργός. Από την ημέρα της εκλογής μου ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας η Μαρέβα έχει στοχοποιηθεί βάναυσα για έναν και μόνο λόγο. Γιατί είναι γυναίκα μου και έτσι θεωρούσαν κάποιοι ότι θα μου έκαναν ζημιά. Ενας βαθιά καλός και ηθικός άνθρωπος, με τελείως αυτόνομη επαγγελματική διαδρομή, τσαλαπατήθηκε και έγινε πρωτοσέλιδα. Η οικογενειακή μας συνοχή δοκιμάστηκε. Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε και με τα παιδιά μας αν αξίζει να πληρώνει κάνεις αυτό το οικογενειακό τίμημα για να ασχολείται με τα κοινά.

Ομως αντέξαμε, και προς στιγμήν νομίσαμε ότι τουλάχιστον αυτή η φάση της πολιτικής τοξικότητας έχει παρέλθει. Μέχρι που η Μαρέβα ξαναέγινε πρωτοσέλιδο με ένα τελείως ψευδές και ανυπόστατο δημοσίευμα. Για να ακολουθήσει μια χυδαία και απρόκλητη ανάρτηση της βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται μεγάλο συγγραφικό ταλέντο για να χωρέσει τόσα ψέματα και τόση κακία σε μία ανάρτηση.

H Μαρέβα θα κινηθεί νομικά. Και εγώ θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ. Οποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος το κάνει. Ομως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου».

Νωρίτερα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελενα Ακρίτα δήλωσε ότι θα ζητήσει την άρση της βουλευτικής ασυλίας για την υπόθεση. Νωρίτερα, σε ανάρτηση είχε γράψει πως «το λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT