Στ. Κασσελάκης: Τεκμηριωμένος ο πατριωτισμός της Συμφωνίας των Πρεσπών

Στ. Κασσελάκης: Τεκμηριωμένος ο πατριωτισμός της Συμφωνίας των Πρεσπών

Στο Κιλκίς περιοδεύει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Κιλκίς περιοδεύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης με τον ίδιο να συνομιλεί και να φωτογραφίζεται με κατοίκους.

Ο κ. Κασσελάκης κατά την άφιξη του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη Συμφωνία των Πρεσπών: «Είναι πολύ μεγάλη μου χαρά και τιμή να επιστρέφω στο Κιλκίς, εδώ που πολλά πράγματα ξεκίνησαν πέρυσι τον Αύγουστο όταν η ιδέα να κατέλθω ως υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ήταν εν εξελίξει. Εδώ από το Κιλκίς που είχα βγάλει ένα βίντεο – μήνυμα σχετικά με τον πατριωτισμό της Συμφωνίας των Πρεσπών, έναν πατριωτισμό που σήμερα φαίνεται ξεκάθαρα στη χώρα μας πως ήταν απολύτως σωστός και τεκμηριωμένος. Από τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία έχει ένα μπερδεμένο μήνυμα με πολλές κωλοτούμπες και είναι απλά κρίμα που δεν μπορεί να παραδεχθεί ότι καπηλεύθηκε αυτό το ζήτημα και τώρα πληρώνει την κωλυσιεργία της».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνοδεύεται από τον βουλευτή Κιλκίς, Πέτρο Παππά στον οποίο αναφέρθηκε με θερμά λόγια: «Είμαι εδώ μαζί με τον βουλευτή μας τον Πέτρο Παππά, έναν πραγματικά καλό και πολύ αποτελεσματικό βουλευτή, εργάζεται πάρα πολύ σκληρά για την τοπική κοινωνία».

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, σχολίασε τη σημερινή συνέντευξη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ κάνοντας λόγο για «υποκρισία στο ζήτημα της Βόρειας Μακεδονίας». 

«Στο ζήτημα της Βόρειας Μακεδονίας η υποκρισία του κ. Μητσοτάκη ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Πώς γίνεται διεθνώς να επικαλείται τη Συμφωνία των Πρεσπών και ταυτόχρονα να τη θεωρεί “προβληματική” στο εσωτερικό; Φτάνει πια με το λαϊκισμό στα εθνικά θέματα. Η εξωτερική πολιτική είναι σοβαρή υπόθεση και δεν ενδείκνυται για εσωτερική, προεκλογική κατανάλωση», αναφερόταν μεταξύ άλλων. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT