Στ. Κασσελάκης: Επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο «από την πρώτη μέρα»

Στ. Κασσελάκης: Επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο «από την πρώτη μέρα»

«Εάν μας τιμήσει ο ελληνικός λαός με την ψήφο του, όποτε κι αν γίνουν οι βουλευτικές εκλογές, θα είναι κάτι που θα κάνω από την πρώτη μέρα», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας σε εργαζόμενους της ΔΥΠΑ

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού για τους υπαλλήλους στο Δημόσιο, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Μιλώντας σε εργαζόμενους της ΔΥΠΑ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως αν το κόμμα του κερδίσει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, η επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού «θα είναι κάτι που θα κάνω από την πρώτη μέρα».

«Το λέω ξεκάθαρα εάν μας τιμήσει ο ελληνικός λαός με την ψήφο του, όποτε κι αν γίνουν οι βουλευτικές εκλογές, θα είναι κάτι που θα κάνω από την πρώτη μέρα. Ο πραγματικός σας μισθός έχει μειωθεί παρά πολύ», ανέφερε ο κ. Κασσελάκης, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε: «Ξέρω πως το 41% είναι σαν θηλιά. Σηκώστε ανάστημα και εμείς είμαστε δίπλα σας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT