Ο Ισραηλινός πρέσβης σχολίασε τη δήλωση Κασσελάκη για τη Χαμάς

Ο Ισραηλινός πρέσβης σχολίασε τη δήλωση Κασσελάκη για τη Χαμάς

Αναφερόμενος στη Χαμάς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «έχει ένα μέρος το οποίο κάνει τρομοκρατικές ενέργειες». Ο πρέσβης από την πλευρά του απάντησε πως η δήλωση αυτή «είναι σαν να ισχυρίζεται κάποιος ότι μόνο ένα μέρος του ISIS είναι τρομοκράτες»

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τη Χαμάς απάντησε ο Ισραηλινός πρέσβης στην Ελλάδα, Νόαμ Κατς. 

Ο κ. Κασσελάκης μιλώντας χθες στο Attica δήλωσε ότι «δεκάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι, εκ των οποίων το 70% γυναίκες και παιδιά που έχουν χάσει τη ζωή τους, δεν φταίνε για αυτό το οποίο έγινε στις 7 Οκτωβρίου» και αναφερόμενος στη Χαμάς ισχυρίστηκε πως «έχει ένα μέρος το οποίο κάνει τρομοκρατικές ενέργειες».

Στη συνέχεια, σημείωσε ότι «το πλαίσιο της επέμβασης της διεθνούς κοινότητας όσον αφορά τη Χαμάς πρέπει να αφορά το αντιτρομοκρατικό κομμάτι» και λίγο αργότερα ανέφερε: «Δεν μπορούμε να αφήνουμε το Ισραήλ να προχωρά, να δολοφονεί γυναίκες και παιδιά, όλους τους άμαχους και να μην υπάρχει ένα τέλος».

Σε ανάρτησή του, ο Ισραηλινός πρέσβης σημείωσε πως «ο ισχυρισμός ότι “μέρος της Χαμάς πραγματοποιεί τρομοκρατικές ενέργειες” είναι σαν να ισχυρίζεται κάποιος ότι μόνο ένα μέρος του ISIS είναι τρομοκράτες».

«Η Χαμάς, είναι μια γενοκτονική, δολοφονική τρομοκρατική οργάνωση από τα κορυφαία κλιμάκιά της μέχρι τη βάση της. Ολοι είναι υπεύθυνοι για τη φρικτή σφαγή στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου. Οι δηλώσεις, οι διδαχές και οι ενέργειες των ηγετών της αποκαλύπτουν την πραγματική τρομοκρατική φύση της. Αν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για ένα καλύτερο μέλλον για την περιοχή, τόσο για το Ισραήλ όσο και για τους Παλαιστίνιους, η Χαμάς δεν πρέπει και δεν μπορεί να είναι μέρος της», γράφει ο Νόαμ Κατς και συνοδεύει την ανάρτησή του με βίντεο από Ισραηλινές ομήρους στα χέρια της Χαμάς. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT