Ο Μητσοτάκης «λανσάρει» στο TikTok τα παπούτσια της Νέας Δημοκρατίας – «Ζηλέψαμε το ΠΑΣΟΚ» (βίντεο)

Ο Μητσοτάκης «λανσάρει» στο TikTok τα παπούτσια της Νέας Δημοκρατίας – «Ζηλέψαμε το ΠΑΣΟΚ» (βίντεο)

Τα παπούτσια είναι μπλε και στο πάνω μέρος τους υπάρχει μια ελληνική σημαία, ενώ στο κάτω μέρος, στη σόλα, υπάρχει το πρόσωπο του πρωθυπουργού και η χαρακτηριστική viral λέξη «ντολμαδάκια»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα βίντεο των πολιτικών αρχηγών στο TikTok δίνουν τον τόνο και σε αυτή την προεκλογική περίοδο, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να παρουσιάζει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα τα… νέα παπούτσια της Νέας Δημοκρατίας. 

Ο πρωθυπουργός αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεο ότι «είχαμε ζηλέψει τα παπούτσια του ΠΑΣΟΚ και επιτέλους έχουμε τα δικά μας» όσο η κάμερα παρουσιάζει τις λεπτομέρειες των «γαλάζιων» υποδημάτων. 

Τα παπούτσια είναι μπλε και στο πάνω μέρος τους υπάρχει μια ελληνική σημαία, ενώ στο κάτω μέρος, στη σόλα, υπάρχει το πρόσωπο του πρωθυπουργού και η χαρακτηριστική viral λέξη «ντολμαδάκια».

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δοκιμάζει τα παπούτσια, υποστηρίζει πως πρόκειται για κάτι «πολύ δυνατό» και λέει πως στην επόμενη περιοδεία «θα κάνουμε θραύση». 

Τέλος, ο πρωθυπουργός αναφέρεται χιουμοριστικά στον υπουργό Υγείας λέγοντας πως «θα τα δει ο Αδωνις και θα λυσσάξει», πριν στο βίντεο παρεμβληθεί το γνωστό «τα λιγουρεύεστε;» του κ. Γεωργιάδη, στο οποίο, όμως, με τη «δύναμη» του μοντάζ ο υπουργός απεικονίζεται να κρατά τα «γαλάζια» παπούτσια αντί για βιβλία. 

@kyriakosmitsotakis_

Επιτέλους!

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT