Κασσελάκης: Θα πάω στην Παλαιστίνη αν με αφήσει το Ισραήλ

Κασσελάκης: Θα πάω στην Παλαιστίνη αν με αφήσει το Ισραήλ

«Δεν θα είναι εύκολο για εμάς όταν αναλάβουμε», είπε επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν θα είναι εύκολο για εμάς όταν αναλάβουμε», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζοντας τις επιδόσεις της κυβέρνησης στον τομέα της οικονομίας. Κατά τη διάρκεια σύντομης συνάντησής του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, στο περιθώριο της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης για την ακρίβεια στην ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Κασσελάκης σημείωσε, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ότι «δεν μπορούμε να λέμε ότι η Ελλάδα ευημερεί, την ώρα που το 20% όντως περνάει καλύτερα και το 80% είναι σε χειρότερη κατάσταση».

Ερωτηθείς για τη μετάβασή του στην Παλαιστίνη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είπε ότι θα πάει την Κυριακή στη Δυτική Οχθη, «αν βέβαια με αφήσει το Ισραήλ». Στην ερώτηση: «Γιατί; Δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες διευθετήσεις;» απάντησε: «Ναι, αλλά μετά τη δήλωση που έκανα για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους… Εξάλλου, είμαι ο μόνος “αμερικανόφερτος”, όπως λένε, που είπε κάτι τέτοιο».

Οπως έγραφε σήμερα η «Κ» στο «Θεωρείο», πριν από πέντε με έξι ημέρες, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Κουμουνδούρου, εξετάστηκε –σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης– το ενδεχόμενο ο Στέφανος Κασσελάκης να επισκεφθεί την Παλαιστίνη. Τελικά χθες «κλείδωσε» το ταξίδι και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να επισκεφθεί τη Δυτική Οχθη την προσεχή Κυριακή ή τη Δευτέρα, όπου θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους της PLO και τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT