Στ. Κασσελάκης: Συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’

Στ. Κασσελάκης: Συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την «αταλάντευτη στήριξή του» στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και στη διατήρηση του ειδικού καθεστώτος του, καθώς και στην ανάγκη παροχής κάθε είδους δυνατής αρωγής στους Ελληνορθοδόξους που διαβιούν στη Γάζα και στη Δυτική Οχθη

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιερουσαλήμ Θεόφιλο στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα παλαιστινιακά εδάφη.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τη δράση του Πατριαρχείου και για ζητήματα που αφορούν στην ελληνορθόδοξη κοινότητα στις περιοχές διακονίας του.

Από πλευράς του ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε την «αταλάντευτη στήριξή του» στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και στη διατήρηση του ειδικού καθεστώτος του, καθώς και στην ανάγκη παροχής κάθε είδους δυνατής αρωγής στους Ελληνορθοδόξους που διαβιούν στη Γάζα και στη Δυτική Οχθη.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην «τραγωδία που συντελείται στη Λωρίδα της Γάζας», επισημαίνοντας την ανάγκη για «άμεση κατάπαυση του πυρός και για την απρόσκοπτη παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας».

Στ. Κασσελάκης: Συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’-1
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT