Ισραηλινός πρέσβης για ταξίδι Κασσελάκη στη Δυτική Οχθη: Να μιλήσετε και με τις δύο πλευρές

Ισραηλινός πρέσβης για ταξίδι Κασσελάκη στη Δυτική Οχθη: Να μιλήσετε και με τις δύο πλευρές

«Μπορεί να πει κανείς ότι ήταν μια χαμένη ευκαιρία για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κάνει τη διαφορά», ανέφερε ο Νόαμ Κατς, σχετικά με την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα παλαιστινιακά εδάφη

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Μπορεί να πει κανείς ότι ήταν μια χαμένη ευκαιρία για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κάνει τη διαφορά αντί να κάνει δηλώσεις», ανέφερε ο πρέσβης του Ισραηλ, Νόαμ Κατς, σχετικά με την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στα παλαιστινιακά εδάφη.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Ισραηλινός πρέσβης δήλωσε πως «εάν θέλετε να συνεισφέρετε, πρέπει να μιλήσετε και με τις δύο πλευρές, θα πρέπει να μιλήσετε με ειλικρίνεια και στις δύο πλευρές».

«Θα ήλπιζα», πρόσθεσε, «ότι πέρα από τη συμπάθεια προς τους Παλαιστίνιους, ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ βρισκόταν στη Ραμάλα, θα καταδίκαζε τις θηριωδίες της Χαμάς, θα ζητούσε άμεση και άνευ όρων απελευθέρωση των ομήρων. Οτι ο κ. Κασσελάκης κατά τη διέλευση από το Ισραήλ θα εκμεταλλευόταν την ευκαιρία για να συναντηθεί με τις οικογένειες των 125 ομήρων και να επισκεφθεί τα κιμπούτς στα νότια της χώρας, όπου η Χαμάς διέπραξε τη σφαγή της», τόνισε, μεταξύ άλλων.

Ο κ. Κατς συνέχισε λέγοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «θα ήταν ευπρόσδεκτος στο Ισραήλ», για να συμπληρώσει πως «ίσως όμως να μην ήταν αυτός ο σκοπός του». «Χαίρομαι που η επίσκεψή του πήγε καλά. Κάποιοι άφησαν να εννοηθεί ότι μπορεί να δυσκολευτεί να εισέλθει στο Ισραήλ και την Παλαιστινιακή Αρχή λόγω των προηγούμενων δηλώσεών του. Λοιπόν, αυτό ήταν εντελώς αβάσιμο», ανέφερε καταληκτικά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT