Βουλή: Συνάντηση Κ. Τασούλα με τον εμίρη του Κατάρ

Βουλή: Συνάντηση Κ. Τασούλα με τον εμίρη του Κατάρ

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η πρόοδος στις διμερείς οικονομικές σχέσεις. Ο πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την προσδοκία του για μεγαλύτερη επιχειρηματική παρουσία Ελήνων στο Κατάρ

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τον εμίρη του Κατάρ, σεΐχη Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ Θανί, πραγματοποίησε την Τετάρτη ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, ο κ. Τασούλας επισήμανε στον εμίρη του Κατάρ τους δεσμούς φιλίας που συνδέουν τις δύο χώρες.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η πρόοδος στις διμερείς οικονομικές σχέσεις, καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για έτι περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας σε τομείς όπως η ενέργεια, ο τουρισμός, ο πολιτισμός, οι υποδομές και η γεωργία.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την προσδοκία του για μεγαλύτερη επιχειρηματική παρουσία Ελήνων στο Κατάρ και καλωσόρισε με τη σειρά του, εταιρείες και επενδυτικά κεφάλαια του Κράτους του Κατάρ στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του, ο εμίρης του Κατάρ ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία στην Αθήνα και δεσμεύτηκε για περαιτέρω ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT