Εντονη αντιπαράθεση Κασσελάκη με δημοσιογράφο στη Ρόδο – Αποχώρησε από το στούντιο (ηχητικό)

Εντονη αντιπαράθεση Κασσελάκη με δημοσιογράφο στη Ρόδο – Αποχώρησε από το στούντιο (ηχητικό)

Ανέβηκαν οι τόνοι στη διάρκεια συνέντευξης που παραχωρούσε ο Στέφανος Κασσελάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Voice, στη Ρόδο, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί μετά την αντιπαράθεση με τη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη 

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανέβηκαν οι τόνοι στη διάρκεια συνέντευξης που παραχωρούσε ο Στέφανος Κασσελάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Voice, στη Ρόδο, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί μετά την αντιπαράθεση με τη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη. 

Η αντιπαράθεση, μάλιστα, χτύπησε «κόκκινο» όταν η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο διάλογος: 

Δημοσιογράφος: Το μεταφορικό ισοδύναμο δεν μπορεί να αντισταθμίσει την απώλεια των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.

Κασσελάκης: Γιατί δεν ρωτάτε την κυβέρνηση; Γιατί το λέτε σε εμένα;

Δημοσιογράφος: Τι θα κάνει η κυβέρνηση; Εσείς τι θα κάνετε; Εσείς το καταργήσατε.

Κασσελάκης: Ο Βαρουφάκης φταίει που υπάρχει κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και δεν αλλάζει το ΦΠΑ και δεν αποδίδει το μεταφορικό ισοδύναμο;

Δημοσιογράφος: Ο Βαρουφάκης φταίει γιατί παρέδωσε τους μειωμένους συντελεστές. Ενδεχομένως δεν έχετε καλή ενημέρωση.

Κασσελάκης: Αυτό ακριβώς που λέτε είναι το πρόβλημα με την κοινή λογική στην Ελλάδα. Δεν μπορούμε να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Αν οι Ροδίτες είναι ικανοποιημένοι πέντε χρόνια με αυτόν τον ΦΠΑ και τις αδικίες που δεν έχουν διορθωθεί, με το μεταφορικό ισοδύναμο να μην αποδίδεται, με την έλλειψη συγκοινωνιών, με την έλλειψη δημόσιας υγείας και με την έλλειψη πρόληψης στην Πολιτική Προστασία, έχουν κάθε δικαίωμα να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία.

Αναλυτικά το απόσπασμα:

Το κλίμα μεταξύ των δύο παρέμεινε τεταμένο και στη συνέχεια της συνέντευξης. «Δεν είναι ανάγκη να αποφεύγουμε ότι υπάρχει κυβέρνηση 5 χρόνια και να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για όλα, είναι καιρός αυτή η καραμέλα να λήγει», είπε σε άλλο σημείο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με τη δημοσιογράφο να σχολιάζει ότι «οι νησιώτες έχουν ένα πρόβλημα σοβαρό που τους το δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Πρέπει να προλάβω την πτήση μου, έχετε δίκιο, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για όλα», είπε ο κ. Κασσελάκης ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε. 

Σημειώνεται ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός σε δημοσίευμά του χαρακτηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη ως «αλαζονικό, είρωνα, ερειστικό και φοβικό» για τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Η αποχώρηση Κασσελάκη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT