ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: «Μπορούμε να μαντέψουμε τι ήθελαν να αποκρύψουν»

ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: «Μπορούμε να μαντέψουμε τι ήθελαν να αποκρύψουν»

«Η μονταζιέρα του Μεγάρου Μαξίμου δεν περιορίστηκε στις συνομιλίες σταθμάρχη και μηχανοδηγών και στο βιντεοληπτικό υλικό που κατέγραφε τη διαδρομή της εμπορικής αμαξοστοιχίας», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η μονταζιέρα του Μεγάρου Μαξίμου που εργάστηκε για τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών δεν περιορίστηκε, όπως αποκαλύπτεται, στις συνομιλίες μεταξύ σταθμάρχη και μηχανοδηγών και στο βιντεοληπτικό υλικό που κατέγραφε τη διαδρομή της εμπορικής αμαξοστοιχίας, όπως γνωρίζαμε μέχρι τώρα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του.

Σημειώνει ότι «σύμφωνα με τα στοιχεία που φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα Documento, διαγράφηκαν επιπλέον και οι κρίσιμες συνομιλίες μεταξύ της ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος και της Πολιτικής Προστασίας με τους πυροσβέστες που επιχειρούσαν στο πεδίο, οι οποίες (συνομιλίες) καταγράφονταν σε ειδικό μηχάνημα του ΕΣΚΕΔΙΧ».

«Μπορούμε να μαντέψουμε όλοι τι ήθελαν να αποκρύψουν: Το μπάζωμα του χώρου του εγκλήματος, το οποίο ακολούθησε», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Κάνοντας λόγο για «χυδαία επέμβαση της κυβέρνησης για να επιτύχει τη συγκάλυψη του μεγαλύτερου κρατικού εγκλήματος στην ιστορία», ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει πως «η αλήθεια βρίσκει πάντα τον δρόμο της».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν θα σταματήσει να θέτει ερωτήματα και να ζητά απαντήσεις, με κάθε μέσο που έχει στη διάθεσή του, μέχρι να αποδοθούν οι ευθύνες που αναλογούν σε όλους όσοι συνέβαλαν και στο έγκλημα αλλά και στη συγκάλυψη του», καταλήγει η ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT