Στέφανος Κασσελάκης: Live η συνέντευξή του στο OPEN

Στέφανος Κασσελάκης: Live η συνέντευξή του στο OPEN

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραχωρεί τηλεοπτική συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, παραχωρεί τηλεοπτική συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι στα Paradise Papers, υπήρχαν πράγματα που δεν συμπεριλήφθηκαν στο πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σε ερώτηση γιατί δεν έχει δώσει έως σήμερα το «πόθεν έσχες», ο κ. Κασσελάκης απάντησε πως η επικοινωνιακή στρατηγική του είναι «δικό του μυστικό».

«Δεν έχω να κρύψω απολύτως τίποτα, έχω δουλέψει τα πάντα, έχω ιδρώσει, είμαι επιτυχημένος με τα αποτελέσματα που έχω φέρει σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πεδίο. Επιτέλους αυτή η χώρα να αρχίσει να ρωτάει τους πολιτικούς που έχουν πλουτίσει τόσα χρόνια με μισθούς βουλευτών, και όχι έναν ιδιώτη που κατάφερε να γίνει πρόεδρος κόμματος και να επιστρέψει στην πατρίδα του».  

«Θα απαντήσω σε όλα, και ο κύριος πρωθυπουργός να απαντήσει και για τον εαυτό του, και για το κόμμα του και για τον κ. Γκρίνμπεργκ, και τις διαφημίσεις τους. Και επιτέλους να ξέρουμε πώς έχει στηθεί αυτή η προπαγάνδα που έχει στηθεί αυτή η προπαγάνδα από τη Νέα Δημοκρατία». 

Αναφορικά με τις ευρωεκλογές της Κυριακής, ο κ. Κασσελάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα: «Είμαι σίγουρος ότι όχι μόνο θα έχουμε ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα την Κυριακή, αλλά και ότι θα υπάρξει μία διαφορετική δυναμική μετά» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πριν τρεις μήνες μας είχαν τελειωμένους. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει περάσει από μία διπλή οδυνηρή ήττα. Ολοι τον είχαν τελειωμένο, έχουν βρει τη βολική τους αντιπολίτευση αλλού. Ηρθαμε, ανανεωθήκαμε, γίναμε πολύ πιο γειωμένοι στην κοινωνία. Δεν πρόκειται να είμαστε σε οποιαδήποτε κάδρο κεντροαριστερών διεργασιών κορυφής. Άλλα κόμματα είναι σε συνομιλίες», πρόσθεσε.

«Εχουμε κάνει μία καινοτόμα διαδικασία προκριματικών εκλογών όταν οι άλλοι έχουν βγάλει ένα ψηφοδέλτιο αντιφατικών υποψηφιοτήτων μέσα στις οποίες υπάρχουν ακροδεξιά συνθήματα, υμνήτριες του Κασιδιάρη και αναφορές στο ότι “όλοι μας σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη”» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δείτε live τη συνέντευξη.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT