Το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη

Το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, παρουσίασε αναλυτικά το «πόθεν έσχες» του, στην αποψινή του, προεκλογική ομιλία στη Θεσσαλονίκη

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, παρουσίασε αναλυτικά το «πόθεν έσχες» του, στην αποψινή του, προεκλογική ομιλία στη Θεσσαλονίκη. 

Το συνολικό του εισόδημα ανήλθε σε 2,067 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με την παρουσίαση των περιουσιακών του στοιχείων. Οι καταθέσεις του ανέρχονται σε 21.858 δολάρια, ενώ οι δανειακές του υποχρεώσεις και λοιπές οφειλές ανέρχονται σε 1,83 εκατ. δολάρια. 

Σύμφωνα με τον κ. Κασσελάκη, η συμμετοχή του σε εταιρείες υπολογίζεται σε 727.394 δολάρια.

Οι μετοχές και τα μερίδια σε επενδυτικά προϊόντα εκτιμώνται σε 3,04 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Στην παρουσίαση συμπεριέλαβε τρία ακίνητα, αθροιστικής αξίας 2.438.447 ευρώ και τρία αυτοκίνητα αθροιστικής αξίας 351.458,68 δολαρίων. 

Το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη-1

Ο κ. Κασσελάκης διευκρίνισε ότι τα περιουσιακά στοιχεία αφορούν και τον ίδιο και τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ. «Το λέω για τα πληρωμένα πιστόλια του Μαξίμου που ετοιμάζονται να τον χτυπήσουν. Δεν πολιτεύεται. Δεν σας φταίει σε τίποτα. Εδώ χτυπήστε. Εδώ, εμένα», σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Βλέπετε να έχω συμμετοχή σε δύο εταιρείες. Η μία από αυτές, η αλλοδαπή, μεταβιβάστηκε στις αρχές του 2024, αμέσως μόλις πληροφορήθηκα ότι δεν μου επιτρέπει να κατέχω αλλοδαπή εταιρεία ο ελληνικός νόμος», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ομιλία του, ο κ. Κασσελάκης παρουσίασε έναν επιπλέον πίνακα όπου, όπως είπε, αντιπαρέβαλε τα δικά του περιουσιακά στοιχεία για το έτος 2023 με αυτά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το έτος 2021. 

Το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη-2
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT