Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ είναι η αξιόπιστη λύση απέναντι στην τραγωδία της κυβέρνησης

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ είναι η αξιόπιστη λύση απέναντι στην τραγωδία της κυβέρνησης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση τόσο στην κυβέρνηση όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ κατά την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, στο Θησείο

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόσκληση στους προοδευτικούς πολίτες την Κυριακή «να ενώσουν τις δυνάμεις, τις αγωνίες και τις ελπίδες τους μαζί με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής» απηύθυνε ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας απόψε στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, στο Θησείο. 

Ο ίδιος δεσμεύτηκε πως αυτός και το ΠΑΣΟΚ «δεν θα απογοητεύσουν κανέναν στη νέα πορεία και θα σταθούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης» των πολιτών. Παράλληλα κάλεσε τους ψηφοφόρους να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία ενώ απευθύνθηκε στους αναποφάσιστους ζητώντας τους να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ.

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ είναι η αξιόπιστη λύση απέναντι στην τραγωδία της κυβέρνησης-1
Φωτ.: Intime

«Μπορούμε και αξίζουμε περισσότερα. Το ΠΑΣΟΚ είναι η αξιόπιστη λύση απέναντι στην τραγωδία της κυβέρνησης και την κωμωδία της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πάρτε την παράταξη στα χέρια σας. Αγώνας. Μπορούμε να νικήσουμε και θα νικήσουμε», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση τόσο στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, Κ. Μητσοτάκη, όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη. «Εχετε πολλούς λόγους να ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ. Στείλτε μήνυμα στην ατιμωρησία και την αλαζονεία», τόνισε.

Χαρακτήρισε «εκβιασμό αστάθειας» από τον κ. Μητσοτάκη το γεγονός ότι «διαθέτει 121 παραπάνω βουλευτές από το 2ο κόμμα». «Είναι αξιόπιστος ένας πρωθυπουργός που έχει κηρύξει επτά φορές σε ένα χρόνο το τέλος της ακρίβειας; Ποια αξιοπιστία έχει όταν στην τραγωδία των Τεμπών και στα σκάνδαλα των υποκλοπών και των emails της κυρίας Ασημακοπούλου δεσμεύεται για άπλετο φως, αλλά στο τέλος ενορχηστρώνει τη συγκάλυψη;».

Αντίστοιχα ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε και στον Στέφανο Κασσελάκη: «σουρεάλ σκηνικό επιθεώρησης στη Θεσσαλονίκη: Στις οθόνες το πόθεν έσχες των εκατομμυρίων, των φορολογικών παραδείσων και των offshore, αλλά από κάτω να ανεμίζουν οι σημαίες της Αριστεράς».

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ είναι η αξιόπιστη λύση απέναντι στην τραγωδία της κυβέρνησης-2
Φωτ.: Intime

Ο κ. Ανδρουλάκης επανέλαβε τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την ακρίβεια, το κοινωνικό κράτος, την αναγέννηση του ΕΣΥ την καθιέρωση νέου ΕΚΑΣ για 350.000 χαμηλοσυνταξιούχους, το δημογραφικό, τη δίκαιη πράσινη μετάβαση και τη νησιωτικότητα. Μίλησε για την «Ευρώπη της αλληλεγγύης» λέγοντας ότι «κάθε ψήφος στη Ν.Δ. είναι ψήφος στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Είναι ψήφος στη λιτότητα και στο “λίγο μαζί και πολύ χώρια”. Κάθε ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος στην ευρωπαϊκή Αριστερά, που είναι κατά του ευρωστρατού και της κοινής εξωτερικής πολιτικής».

«Η μόνη ψήφος που συνθέτει και υπερασπίζεται τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, είναι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ και τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές», υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Ο ελληνικός λαός και μπορεί και αξίζει περισσότερα. Σας καλώ γιατί αυτή η παράταξη ήταν πάντα σημείο συνάντησης του προοδευτικού κόσμου της χώρας. Μπορούμε την Κυριακή τα πρώτα ενθαρρυντικά βήματα, να γίνουν και νέο άλμα. Για να γίνει πιο δυνατή η δημοκρατική παράταξη», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης, «για να υπάρχει ισχυρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στην αλαζονεία, τη διαφθορά, την ατιμωρησία. Για να μπορεί αυτή η δύναμη, η δική σας δύναμη, να είναι κυβερνητική επιλογή στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT