Πόθεν Εσχες: Προς τρίμηνη παράταση η υποβολή δηλώσεων

Πόθεν Εσχες: Προς τρίμηνη παράταση η υποβολή δηλώσεων

Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων εκπνέει κανονικά στις 30 Ιουνίου. Την ίδια ημερομηνία, εκπνέει και η προθεσμία των αρχικά υπόχρεων υποβολής δηλώσεων πόθεν έσχες (όσων για πρώτη φορά πρέπει να καταθέσουν δηλώσεις)

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα, πιθανώς τρίμηνη, παράταση για την υποβολή δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) και οικονομικών συμφερόντων αναμένεται να δοθεί, σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Δικαιοσύνης. Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων εκπνέει κανονικά στις 30 Ιουνίου.

Την ίδια ημερομηνία, εκπνέει και η προθεσμία των αρχικά υπόχρεων υποβολής δηλώσεων πόθεν έσχες (όσων για πρώτη φορά πρέπει να καταθέσουν δηλώσεις). Οι αρχικά υπόχρεοι υποβολής δηλώσεων είναι της χρονικής περιόδου από 28/2/2023 έως 31/3/2024.

Η πλατφόρμα για την υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες των αρχικά υπόχρεων παραμένει ανοικτή έως 30 Ιουνίου.

Σε περίπτωση που δοθεί νέα παράταση για τους υπόχρεους υποβολής δηλώσεων πόθεν έσχες, η παράταση αφορά και όσους είναι αρχικά υπόχρεοι υποβολής δηλώσεων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT