Η φρεγάτα «ΥΔΡΑ» κατέπλευσε στη Σαλαμίνα – Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή στην επιχείρηση ΑΣΠΙΔΕΣ

Η φρεγάτα «ΥΔΡΑ» κατέπλευσε στη Σαλαμίνα – Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή στην επιχείρηση ΑΣΠΙΔΕΣ

Τον κυβερνήτη και το πλήρωμα καλωσόρισε ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Κατάρας Δημήτριος – Ελευθέριος. Η φρεγάτα «ΥΔΡΑ» είχε αποπλεύσει από τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας στις 26 Φεβρουαρίου

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας κατέπλευσε την Πέμπτη η φρεγάτα «ΥΔΡΑ», καθώς ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της στην ευρωπαϊκή επιχείρηση EUNAVFOR ASPIDES στην Ερυθρά Θάλασσα, όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Τον κυβερνήτη και το πλήρωμα καλωσόρισε ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Κατάρας Δημήτριος – Ελευθέριος. Ειδικότερα, ο αρχηγός ΓΕΝ επιβιβάστηκε στο πλοίο, συνοδευόμενος από τον αρχηγό Στόλου αντιναύαρχο Πολυχρόνη Κουλούρη και καλωσόρισαν τον κυβερνήτη και το πλήρωμα της Φ/Γ, συγχαίροντάς τους για την επιτυχή ολοκλήρωση της αποστολής.

Η φρεγάτα «ΥΔΡΑ» κατέπλευσε στη Σαλαμίνα – Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή στην επιχείρηση ΑΣΠΙΔΕΣ-1
Φωτ. ΓΕΝ via INTIME

Υπενθυμίζεται ότι η φρεγάτα «ΥΔΡΑ» είχε αποπλεύσει από τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας για να αναλάβει την αποστολή της στις 26 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση του ΓΕΝ

«Την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024, η Φρεγάτα (Φ/Γ) ΥΔΡΑ κατέπλευσε στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας (ΝΣ), περατούμενης της συμμετοχής της στην ευρωπαϊκή επιχείρηση EUNAVFOR ASPIDES. Μετά τον κατάπλου της Φ/Γ ΥΔΡΑ στο ΝΣ, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος – Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ, επέβη στο πλοίο συνοδευόμενος από τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Πολυχρόνη Κουλούρη ΠΝ και καλωσόρισαν τον Κυβερνήτη καθώς και το πλήρωμα της Φ/Γ, συγχαίροντας τους για την επιτυχή ολοκλήρωση της αποστολής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT