Κυρ. Μητσοτάκης για επέτειο D-Day: Καθήκον μας να υπερασπιζόμαστε τις αξίες τους

Κυρ. Μητσοτάκης για επέτειο D-Day: Καθήκον μας να υπερασπιζόμαστε τις αξίες τους

Στην 80ή επέτειο από την απόβαση των Συμμάχων στη Νορμανδία, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, ο οποίος έδωσε το «παρών» στις λαμπρές εορταστικές εκδηλώσεις, ανάμεσα σε δεκάδες ηγέτες από όλο τον κόσμο

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην 80ή επέτειο από την απόβαση των Συμμάχων στη Νορμανδία, αναφέρθηκε σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έδωσε το «παρών» στις λαμπρές εορταστικές εκδηλώσεις, στις οποίες παραβρέθηκαν δεκάδες ηγέτες από όλο τον κόσμο.

«Στην 80ή επέτειο της D-Day, αποτίουμε φόρο τιμής στους ήρωες που πολέμησαν ενάντια στις δυνάμεις του φασισμού στη μεγαλύτερη ναυτική, αεροπορική και χερσαία επιχείρηση στην ιστορία. Τιμούμε τη θυσία τους», σημειώνει ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Χ.

«Αγωνίστηκαν για την ελευθερία και τη δημοκρατία, και είναι καθήκον μας να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε αυτές τις αξίες», πρόσθεσε.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού στα αγγλικά

“On the 80th anniversary of D-Day, we pay tribute to the heroes who fought against the forces of fascism in the greatest naval, air & land operation in history. We honor their sacrifice. They fought for freedom and democracy, and it is our duty to continue defending these values”.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT