Γιώργος Παπανδρέου: «Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σηματοδοτεί την εμβάθυνση της Ευρώπης»

Γιώργος Παπανδρέου: «Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σηματοδοτεί την εμβάθυνση της Ευρώπης»

«Η ψήφος στη Δεξιά σημαίνει εμβάθυνση των προβλημάτων της Ευρώπης. Και η ψήφος στην Ακροδεξιά [...] σημαίνει το τέλος της Ευρώπης», τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, με άρθρο που ανήρτησε στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα με τίτλο «Με τη συμμετοχή μας και την ψήφο μας πρέπει και μπορούμε να δημιουργήσουμε μια Προοδευτική Ευρώπη», ζητάει από τους προοδευτικούς πολίτες να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για ένα καλύτερο μέλλον τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει αναφορά στο Μανιφέστο του Βεντοτένε, των τριών Ιταλών εξορισμένων πολιτικών το 1941, το οποίο καλούσε «ουσιαστικά τους λαούς να γίνουν οι δημιουργοί του μέλλοντός τους. Καλούσε τους Ευρωπαίους να χτίσουν μια Ευρώπη Ενωμένη και Ομόσπονδη, με κοινή άμυνα, για την εμπέδωση της ειρήνης».

Επίσης, επισημαίνει ότι την Κυριακή κρίνεται η πορεία της Ευρώπης, καθώς οι συντηρητικές δυνάμεις δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα μεγάλα προβλήματα των Ευρωπαίων πολιτών που απαιτούν μια άλλη κοινωνική και δημοκρατική Ευρώπη.

«Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σηματοδοτεί την εμβάθυνση της Ευρώπης. Ενώ η ψήφος στη Δεξιά σημαίνει εμβάθυνση των προβλημάτων της Ευρώπης. Και η ψήφος στην Ακροδεξιά, με την οποία φλερτάρουν οι δυνάμεις της παραδοσιακής Δεξιάς, σημαίνει το τέλος της Ευρώπης», τονίζει επιπλέον ο κ. Παπανδρέου.

Ακολουθεί ολόκληρο το άρθρο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου:

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT