Ανδρουλάκης : Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι μήνυμα απέναντι στη διαφθορά και την ατιμωρησία

Ανδρουλάκης : Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι μήνυμα απέναντι στη διαφθορά και την ατιμωρησία

Μιλώντας στο Ηράκλειο της Κρήτης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέκρινε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, λέγοντας πώς σε ότι αφορά το Κράτος Δικαίου «υπάρχουν ανοιχτές και μεγάλες πληγές»

2' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «μήνυμα ανατροπής των συσχετισμών, την Κυριακή των Ευρωπαϊκών Εκλογών » έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, στην ομιλία του στο Ηράκλειο, εκτιμώντας ότι το νησί της Κρήτης «μπορεί να βαφτεί και πάλι πράσινο».

Οπως είπε η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ την Κυριακή θα είναι «μήνυμα απέναντι στην ασυδοσία, την αλαζονεία, τη διαφθορά και την ατιμωρησία», υποστηρίζοντας πως μόνο η παράταξή του μπορεί να απειλήσει την κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας.

«Αυτό το αποδείξαμε στο ζήτημα των υποκλοπών, το αποδείξαμε στο ζήτημα των Τεμπών, το αποδείξαμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές . Οι δικές μας πρωτοβουλίες έχουν επιφέρει ήττες στο Μέγαρο Μαξίμου» είπε ο κ. Ανδρουλάκης, στρέφοντας στη συνέχεια τα «βέλη» του και στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασελάκη.

«Αγαπητέ κ. Κασσελάκη, αλλαγή και κοινωνική δικαιοσύνη, δεν πάνε μαζί με offshore και φορολογικούς παραδείσους, για να βγάζετε εκατομμύρια εις βάρος των λαών», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ όπως και η θέση του ΠΑΣΟΚ είναι να καταργηθεί η Golden Visa που αφελληνίζει την ελληνική περιουσία προς όφελος των πλουσίων. Πριν από λίγες ώρες μάθαμε, ότι ο κ. Κασσελάκης, αγόρασε το ακίνητό του με αίτηση για Golden Visa. Eπιτέλους λίγο ντροπή. Σταματήστε, μην υπονομεύετε την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος, όταν ήδη υπάρχει τέτοια κρίση εμπιστοσύνης».

Κάνοντας επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε πως σε ότι αφορά το Κράτος Δικαίου «υπάρχουν ανοιχτές και μεγάλες πληγές»: «Το 2019 η Ν.Δ είπε στο λαό, ψηφίστε μας για να επουλώσουμε τα τραύματα που έκανε στους θεσμούς ο Τσίπρας με τον Καμένο. Οχι μόνο δεν έκλεισαν τα τραύματα, αλλά άνοιξαν και καινούργια με παρακρατικές πρακτικές» υποστήριξε ο κ. Ανδρουλάκης, και πρόσθεσε: «έχω χρέος να αγωνιστώ και να αγωνιστούμε, για τα ζητήματα του Κράτους Δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Δεν είναι μία προσωπική μου εμμονή λόγω των υποκλοπών, είναι το dna της δημοκρατικής παράταξης» επισήμανε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για κατάρρευση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και επανέλαβε τις προτάσεις του κόμματός του για την ακρίβεια, την ενέργεια, τους μισθούς, το νέο ΕΚΑΣ για 350 χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους και το στεγαστικό πρόβλημα.

«Κάθε ψήφος στη Ν.Δ είναι ψήφος σε μια συντηρητική Ευρώπη, που επέβαλε τη λιτότητα στα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Κάθε ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος στην Ευρωπαϊκή Αριστερά που είναι απέναντι στον ευρωστρατό, απέναντι στην κοινή εξωτερική πολιτική και άμυνα. Κάθε ψήφος σε εμάς, είναι ψήφος τους δημοκράτες και σοσιαλιστές, που θέλουν μια Ενωση δημοκρατική, αλληλέγγυα, με ευρωστρατό, με κοινά χρηματοδοτικά εργαλεία που θα μειώσουν τις ανισότητες», πρόσθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υποστήριξε ότι στην Ελλάδα «οι πολιτικές και οι οικονομικές ελίτ, έχουν μάθει χρόνια τώρα να περιφρονούν τους απλούς ανθρώπους και να περιφρονούν αυτούς που θεωρούν ότι δεν έχουν πλάτες. Για το λόγο αυτό περιφρονούν και εμένα, γιατί νομίζουν ότι χωρίς να έχω πλάτες δεν μπορώ να νικήσω».

«Θα νικήσω με όλους εσάς, δεν τους έχω καμία ανάγκη» είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT