ΥΠΕΞ για ένταση στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου: Η περιοχή δεν μπορεί να αντέξει άλλον πόλεμο

ΥΠΕΞ για ένταση στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου: Η περιοχή δεν μπορεί να αντέξει άλλον πόλεμο

«Προτρέπουμε όλα τα μέρη να επικεντρωθούν στις εργασίες αποκλιμάκωσης για τον τερματισμό των εχθροπραξιών, σύμφωνα με την απόφαση 1701 του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών», αναφέρει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών

56" χρόνος ανάγνωσης

Την ανησυχία της Ελλάδας, για τις αυξανόμενες εντάσεις στα σύνορα Ισραήλ και Λιβάνου, εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών, υπογραμμίζοντας πως η περιοχή δεν μπορεί να αντέξει άλλον πόλεμο.

Σε σχετική ανάρτηση του ελληνικού ΥΠΕΞ στην πλατφόρμα Χ, αναφέρεται πως «η Ελλάδα ανησυχεί βαθιά για τις αυξανόμενες εντάσεις στα σύνορα μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου».

«Προτρέπουμε όλα τα μέρη στη σύγκρουση να επικεντρωθούν στις εργασίες αποκλιμάκωσης για τον τερματισμό των εχθροπραξιών σύμφωνα με την απόφαση 1701 του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η ανάρτηση του ΥΠΕΞ

«Η Ελλάδα ανησυχεί βαθιά για τις αυξανόμενες εντάσεις στα σύνορα μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου. Προτρέπουμε όλα τα μέρη στη σύγκρουση να επικεντρωθούν στις εργασίες αποκλιμάκωσης για τον τερματισμό των εχθροπραξιών σύμφωνα με την απόφαση 1701 του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών. Η περιοχή μας δεν μπορεί ν’ αντέξει άλλον πόλεμο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT