Ευρωεκλογές: Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Ευρωεκλογές: Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουν στις ευρωεκλογές της Κυριακής, γνωστοποίησαν οι πολιτικοί αρχηγοί

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουν στις ευρωεκλογές της Κυριακής, γνωστοποίησαν οι πολιτικοί αρχηγοί.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00, στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 308ο εκλογικό τμήμα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα για τις ευρωεκλογές στις 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Εκάλης.

Στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στο 13ο Δημοτικό Σχολείο (εκλογικό τμήμα 164), θα ψηφίσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος βρίσκεται από την Παρασκευή στην Κρήτη.

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11:00 στο 404ο εκλογικό τμήμα του δήμου Νέας Ιωνίας (2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας).

Τέλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πανοράματος Θεσσαλονίκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT