Στ. Κασσελάκης: «Δεσμεύομαι ότι δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη του κόσμου»

Στ. Κασσελάκης: «Δεσμεύομαι ότι δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη του κόσμου»

Στο δημοτικό σχολείο της Εκάλης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο δημοτικό σχολείο της Εκάλης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Αμέσως μετά κάλεσε τους πολίτες να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους πηγαίνοντας στην κάλπη.

«Σήμερα είναι μία γιορτή της Δημοκρατίας. Επιλέγουμε τι και ποια Ευρώπη θέλουμε να έχουμε. Η Ευρώπη έχει επιρροή στις ζωές μας και η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη. Παροτρύνω όλους τους συμπολίτες μας να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους γιατί δεν μπορούμε να αναθέτουμε τα προβλήματα μας σε άλλους, πρέπει να τα αλλάζουμε μόνοι μας με τη συμμετοχή σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία», είπε ο κ. Κασσελάκης, ο οποίος δήλωσε συγκινημένος για την αγάπη του κόσμου.

«Είμαι συγκινημένος και ευγνώμων για τη μεγάλη εμπιστοσύνη και αγάπη που μου έχει δείξει ο κόσμος τους τελευταίους μήνες και ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες, ένα παιδί που έφυγε με τη γενιά της κρίσης και γυρνά στην πατρίδα του να προσφέρει, είναι ξεχωριστή αυτή η εμπειρία. Δεσμεύομαι ότι την εμπιστοσύνη του κόσμου δεν θα την προδώσω ποτέ» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT