Στ. Κασσελάκης: Μειώσαμε τη διαφορά από το 23% στο 13%

Στ. Κασσελάκης: Μειώσαμε τη διαφορά από το 23% στο 13%

«Ο ελληνικός λαός μου έχει δώσει ξεκάθαρα τον χρόνο να χτίσω εναλλακτική κυβερνητική πρόταση. Συνειδητοποιώ τη σημασία της ευθύνης. Συνεχίζουμε, εκσυγχρονιζόμαστε, θα χτίσουμε κοιτίδες γνώσεις και προσφοράς και θα εμπνεύσουμε τον κόσμο».

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει» σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στις πρώτες του δηλώσεις για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

«Καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά από το 23% στο 13%», είπε και πρόσθεσε «Αυτό είναι το πρώτο βήμα για ένα κόμμα που κινείται και αλλάζει. Δεν έχω τύψεις για τίποτα. Ο ελληνικός λαός μου έχει δώσει ξεκάθαρα τον χρόνο να χτίσω εναλλακτική κυβερνητική πρόταση. Συνειδητοποιώ τη σημασία της ευθύνης. Συνεχίζουμε, εκσυγχρονιζόμαστε, θα χτίσουμε κοιτίδες γνώσεις και προσφοράς και θα εμπνεύσουμε τον κόσμο».

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον αγώνα που έχετε δώσει. Είμαστε ένα κόμμα που έχει περάσει από πάρα πολλά μετά τη διπλή οδυνηρή ήττα πέρυσι, δύο διασπάσεις, πορεία μεγάλης μεταβλητότητας. Φτάσαμε στο μόνο ευρωψηφοδέλτιο που επέλεξε η κοινωνία η ίδια και πρέπει όλα τα μέλη του Συριζα να είναι πάρα πολύ υπερήφανα για τον εαυτό τους. Αλλοι έχουν τεράστια χρέη και ύποπτα κονδύλια για διαφημίσεις, συμβούλους, κομματικές δαπάνες, απέναντι σε εμάς που μείναμε ηθικοί όπως έπρεπε». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT