Νάντια Γιαννακοπούλου: «Ολα είναι προς συζήτηση» στο ΠΑΣΟΚ, ακόμη και το θέμα της ηγεσίας

Νάντια Γιαννακοπούλου: «Ολα είναι προς συζήτηση» στο ΠΑΣΟΚ, ακόμη και το θέμα της ηγεσίας

«Στα όργανα δεν μπορείς να πας και να πεις ότι η ατζέντα είναι προδιαγεγραμμένη και κλειστή», ανέφερε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις πρώτες αποτιμήσεις του εκλογικού αποτελέσματος πραγματοποιούν κομματικά στελέχη λίγες ώρες αφότου έκλεισαν οι ευρωκάλπες της 9ης Ιουνίου, με τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου να τονίζει, μιλώντας στο Action24, ότι στο ΠΑΣΟΚ «όλα είναι προς συζήτηση», ακόμη και το αν θα τεθεί θέμα ηγεσίας.

Ειδικότερα, η κ. Γιαννακοπούλου σημείωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ είχε φτάσει στο σημείο να είναι δεύτερο κόμμα μέχρι τον Φλεβάρη» και ότι «μετά έγινε η ανατροπή για μια σειρά λόγων». 

Ερωτηθείσα για το εάν στόχος του ΠΑΣΟΚ ήταν η δεύτερη θέση, η ίδια ανέφερε ότι «αυτό λέγαμε, αυτή ήταν η γραμμή μας» και, όταν κλήθηκε να πάρει θέση για το εάν ο κ. Ανδρουλάκης μπορεί να πάει το κόμμα παρακάτω, συμπλήρωσε: «Ολα είναι προς συζήτηση. Πρωτίστως οι πολιτικές, η τακτική, η φυσιογνωμία, η στρατηγική που ακολουθήσαμε προεκλογικά. Θα σας έλεγα ότι αυτή την κουβέντα θα έπρεπε να την κάνουμε είτε το ΠΑΣΟΚ πήγαινε πολύ καλά, είτε πήγαινε μέτρια, είπε πήγαινε άσχημα». 

Σε διευκρινιστική ερώτηση για το «εάν η ηγεσία είναι προς συζήτηση», η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «όλα είναι προς συζήτηση» εξηγώντας: «Στα όργανα δεν μπορείς να πας και να πεις ότι η ατζέντα είναι προδιαγεγραμμένη και κλειστή. Θα πάμε πρωτίστως να μιλήσουμε για πολιτικές. Αλλά στα δημοκρατικά κόμματα όλα είναι ανοιχτά». 

Στον ίδιο τόνο ήταν και η χθεσινή πρώτη αποτίμηση της κ. Γιαννακοπούλου στον ΣΚΑΪ: «Για να μπορέσουμε να κάνουμε μια αποτίμηση, πάντα πρέπει να συγκρίνουμε με βάση τον στόχο που είχαμε θέσει. Ο στόχος που είχαμε θέσει –και ο πρόεδρος και όλοι εμείς– ήταν να έχουμε τη δεύτερη θέση και την ισχυροποίηση του ποσοστού μας. Οσον αφορά τον πρώτο στόχο, δυστυχώς δεν επετεύχθη, όσον αφορά το ποσοστό μας, έχουμε μια σταθεροποίηση και μια άνοδο, έστω κι αν είναι μικρή». 

Σε ερώτηση για το εάν τίθε++ται θέμα αρχηγού, η κ. Γιαννακοπούλου σημείωσε ότι «οφείλουμε να τα συζητήσουμε όλα. Οταν λέμε όλα, εννοούμε όλα». 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT