ΠΑΣΟΚ: Αναταράξεις για τη «συζήτηση περί ηγεσίας»

ΠΑΣΟΚ: Αναταράξεις για τη «συζήτηση περί ηγεσίας»

Σφοδρή αντιπαράθεση Δουδωνή - Γιαννακοπούλου με αφορμή τη δήλωση της βουλευτή ότι «όλα θα πρέπει να συζητηθούν» μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, συμπεριλαμβανομένου και του θέματος της ηγεσίας

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο ΠΑΣΟΚ λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ευρωκάλπης, με τον βουλευτή του κόμματος Παναγιώτη Δουδωνή να εξαπολύει επίθεση κατά της Νάντιας Γιαννακοπούλου με αφορμή δηλώσεις της δεύτερης ότι την επόμενη μέρα όλα τα ζητήματα –ακόμη και η ηγεσία– θα πρέπει να τεθούν προς συζήτηση στη Χαρ. Τρικούπη. 

«Η Νάντια Γιαννακοπούλου είχε έτοιμη δήλωση» αναφορικά με το αν θα τεθεί θέμα προέδρου, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δουδωνής μιλώντας στον ΑΝΤ1. Ο κ. Δουδωνής άφησε μάλιστα αιχμές κατά της κ. Γιαννακοπούλου, αποδίδοντας μερίδιο ευθύνης για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών για το ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας ότι στο κόμμα υπάρχει «επί 8 μήνες μια υποτροπιάζουσα συζήτηση εσωστρέφειας, με συγκεκριμένο στόχο», συμπληρώνοντας ότι «δεν βγήκε και το αποτέλεσμα που ήθελε η κ. Γιαννακοπούλου, γιατί ανεβήκαμε».

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Γιαννακοπούλου, νωρίτερα μιλώντας στο Action24, είχε σημειώσει ότι στο ΠΑΣΟΚ «όλα είναι προς συζήτηση», ακόμη και το αν θα τεθεί θέμα ηγεσίας. «Στα όργανα δεν μπορείς να πας και να πεις ότι η ατζέντα είναι προδιαγεγραμμένη και κλειστή. Θα πάμε πρωτίστως να μιλήσουμε για πολιτικές. Αλλά στα δημοκρατικά κόμματα όλα είναι ανοιχτά», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. 

Σε ερώτηση για το εάν τίθεται θέμα αρχηγού, η κ. Γιαννακοπούλου είχε δηλώσει χθες, μιλώντας και στον ΣΚΑΪ, ότι «οφείλουμε να τα συζητήσουμε όλα. Οταν λέμε όλα, εννοούμε όλα». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις σημερινές δηλώσεις Δουδωνή, η κ. Γιαννακοπούλου απάντησε μέσω του protothema.gr τα εξής: «Δεν θέλω να σχολιάσω απαράδεκτες δηλώσεις. Ο διάλογος στο ΠΑΣΟΚ δεν ποδηγετείται. Είμαστε βαθιά δημοκρατικό κόμμα και θα συζητήσουμε έτσι ή αλλιώς τα συμπεράσματα της πορείας μας όπως αποκρυσταλλώθηκαν στο εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο καταγράφηκε».

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT