Νέα Αριστερά: Διαψεύδει τα «σενάρια παρασκηνιακών συζητήσεων» με το ΠΑΣΟΚ

Νέα Αριστερά: Διαψεύδει τα «σενάρια παρασκηνιακών συζητήσεων» με το ΠΑΣΟΚ

«Γελιούνται όσοι νομίζουν ότι θα εργαλειοποιήσουν τη Νέα Αριστερά για τα εσωκομματικά τους ζητήματα», αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαψεύδει, κατηγορηματικά, δημοσιεύματα που αναφέρονται σε ενδεχόμενη κοινοβουλευτική ενοποίηση-συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ η Νέα Αριστερά, η οποία σε ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο για «σενάρια σύγχυσης της κοινής γνώμης» που «δεν έχουν καμία σχέση με τους στόχους και τις επιδιώξεις της Νέας Αριστεράς». 

Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι «τα σενάρια περί παρασκηνιακών συζητήσεων και ακύρωσης της αυτόνομης πορείας της Νέας Αριστεράς που αντιμετωπίσαμε και προεκλογικά είναι παντελώς αβάσιμα», ενώ αφήνονται αιχμές για εργαλειοποίηση του κόμματος σε «εσωκομματικά ζητήματα» άλλων κομμάτων.

Οπως ανέφερε χθες η «Κ», παρά τις περί του αντίθετου αναφορές, η πρόθεση του νεοσύστατου κόμματος είναι οι «11» της Νέας Αριστεράς να συνεχίσουν να αποτελούν μια συμπαγή Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς:

«Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Απογευματινή και άλλα αντίστοιχα άρθρα που αναπαράγονται σε sites, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τη Νέα Αριστερά ούτε με την Εφη Αχτσιόγλου.

Οσοι επιχειρούν να εμπλέξουν τη Νέα Αριστερά και τα στελέχη της στους δικούς τους τακτικισμούς και σε σενάρια σύγχυσης της κοινής γνώμης, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τους στόχους και τις επιδιώξεις της Νέας Αριστεράς, θα αποτύχουν.

Ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι:

Η κρίση του πολιτικού συστήματος και πολύ περισσότερο της Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου δεν μπορεί να ξεπεραστεί με τακτικισμούς και διαρροές.

Τα σενάρια περί παρασκηνιακών συζητήσεων και ακύρωσης της αυτόνομης πορείας της Νέας Αριστεράς που αντιμετωπίσαμε και προεκλογικά, είναι παντελώς αβάσιμα. Εχουμε απαντήσει ξεκάθαρα ότι για εμάς η Αριστερά δεν είναι σημαία ευκαιρίας.

Γελιούνται όσοι νομίζουν ότι θα εργαλειοποιήσουν τη Νέα Αριστερά για τα εσωκομματικά τους ζητήματα. 

Αυτό που χρειάζεται η κοινωνία είναι τα μέτωπα αγώνα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και ο ουσιαστικός πολιτικός διάλογος». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT