Κασσελάκης: «Συνεχίζουμε και θα είμαστε πλειοψηφία σύντομα»

Κασσελάκης: «Συνεχίζουμε και θα είμαστε πλειοψηφία σύντομα»

«Ηρθα για να μείνω, για να κάνουμε μαζί την προοδευτική παράταξη και πάλι πλειοψηφία στον τόπο», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ηρθα για να μείνω, για να κάνουμε μαζί την προοδευτική παράταξη και πάλι πλειοψηφία στον τόπο», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναφέρει ότι έχει λάβει πάρα πολλά μηνύματα που λένε: «Μην τα παρατήσεις», «Μη μας προδώσεις», «Πιστέψαμε ξανά».

«Σας το είπα και το εννοούσα.Ηρθα για να μείνω, για να κάνουμε μαζί την προοδευτική παράταξη και πάλι πλειοψηφία στον τόπο», τονίζει και προσθέτει ότι «τώρα χτίζουμε την προοδευτική αριστεία που έχει ανάγκη η Ελλάδα – αλλά πλέον και η Ευρώπη. Προετοιμαζόμαστε λοιπόν από τώρα. Προχωράμε ακάθεκτοι».

Ο κ. Κασσελάκης απευθύνει ένα «μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες ψηφοφόρους και στους εθελοντές και στις εθελόντριες που μας κράτησαν όρθιους απέναντι στα αδιευκρίνιστα εκατομμύρια της Ν.Δ.» και αναφέρει καταληκτικά: «Το 23% έγινε 13%. Με τη νέα γενιά στο πλευρό μας. Συνεχίζουμε και θα είμαστε πλειοψηφία σύντομα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT