Τεμπονέρας προς Κασσελάκη: «Ημουν πολλά χρόνια πριν από εκείνον στον ΣΥΡΙΖΑ»

Τεμπονέρας προς Κασσελάκη: «Ημουν πολλά χρόνια πριν από εκείνον στον ΣΥΡΙΖΑ»

Απάντηση στην προτροπή Κασσελάκη να αποχωρήσουν όσοι δεν επιθυμούν να παραμείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε ο Διονύσης Τεμπονέρας

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απάντηση στην προτροπή Κασσελάκη να αποχωρήσουν όσοι δεν επιθυμούν να παραμείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Σχολιάζοντας στο Naftemporiki TV τις δηλώσεις του προέδρου του κόμματος πως «κανείς δεν αναγκάζει κανέναν να μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ» και πως «αν κάποιος δεν εκφράζεται από αυτό που χτίζουμε, δικαίωμά του να επιλέξει νέα πορεία», ο κ. Τεμπονέρας ανέφερε: «Ημουν πολλά χρόνια πριν από εκείνον. Είμαι και θα παραμείνω ενδεχομένως και μετά από αυτόν στο αξιακό πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτό διαμορφώθηκε με διαδοχικές αποφάσεις συνεδρίων υπό τον Αλέξη Τσίπρα. Συνεπώς, δίνουμε τη μάχη και των αξιών και των ιδεών μας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε»,

Σημειώνεται πως ο κ. Κασσελάκης νωρίτερα είχε δηλώσει: «Οποιος επιθυμεί τη Νέα Αριστερά να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν περιλαμβάνει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Κανείς δεν αναγκάζει κανέναν να παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν κάποιος δεν εκφράζεται από τις αλλαγές που κάνουμε, είναι δικαίωμά του να επιλέξει άλλη πορεία, εμείς θα συνεχίσουμε να ανανεώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Εχω πάρει και εγώ τα μηνύματα. Υπάρχει ένας κόσμος που λέει “σε πιστεύουμε, θέλουμε να είσαι εσύ ο αντίπαλος της Δεξιάς, αλλά πρέπει κι εσύ να φτιάξεις μία ομάδα και να δείξεις στιβαρότητα και ξεκάθαρες προτάσεις”».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT