ΠΑΣΟΚ: «Αγονος ανασχηματισμός αντίστροφης μέτρησης – Μήνυμα δεν ελήφθη»

ΠΑΣΟΚ: «Αγονος ανασχηματισμός αντίστροφης μέτρησης – Μήνυμα δεν ελήφθη»

«Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του υπουργικού συμβουλίου διατήρησαν τα χαρτοφυλάκιά τους, συμπεριλαμβανομένων όσων δημοσίως επικαλούνταν ως άλλοθι της αβελτηρίας τους το "41%"», αναφέρουν από τη Χαριλάου Τρικούπη

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο πρωθυπουργός, υπό το βάρος της μεγάλης ήττας της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές, προχώρησε σε έναν άγονο ανασχηματισμό αντίστροφης μέτρησης», σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη. 

Από τη Χαριλάου Τρικούπη συμπληρώνουν: «Η αποτυχία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της ακρίβειας, της στεγαστικής κρίσης, η τραγελαφική διαχείριση της αγροτικής πολιτικής και η αποδόμηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας δεν αντιμετωπίζονται με κομματικούς συμβιβασμούς στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, αλλά με στοχευμένες πολιτικές και αλλαγή πλεύσης.

Δεν είναι τυχαίο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του υπουργικού συμβουλίου διατήρησαν τα χαρτοφυλάκιά τους, συμπεριλαμβανομένων όσων δημοσίως επικαλούνταν ως άλλοθι της αβελτηρίας τους το “41%”».

Και καταλήγουν αναφέροντας πως «μήνυμα, συνεπώς, δεν ελήφθη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT