Πολάκης κατά Τσίπρα: «Οχι άλλα ινστιτούτα και στρογγυλά τραπέζια προβληματισμού»

Πολάκης κατά Τσίπρα: «Οχι άλλα ινστιτούτα και στρογγυλά τραπέζια προβληματισμού»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει επίσης λόγο για «φληναφήματα περί "βιώσιμης ανάπτυξης" (...) για να υπηρετηθούν σενάρια ελεγχόμενων "συγκλίσεων"»

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανάρτηση αναφορικά με τη σημερινή «πρεμιέρα» του Ινστιτούτου του Αλέξη Τσίπρα πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Παύλος Πολάκης, επικρίνοντας επί της ουσίας την πρωτοβουλία του τέως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οχι άλλα ινστιτούτα και στρογγυλά τραπέζια προβληματισμού και “βιώσιμης ανάπτυξης”», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης, ενώ σε άλλο σημείο καταφέρεται εναντίον τόσο των αποχωρησάντων της Νέας Αριστεράς όσο και ορισμένων συμμετεχόντων στη διάσκεψη που διοργανώνει ο Αλέξης Τσίπρας: «(…) Καποιοι που αποχωρησαν κρατωντας τις εδρες γιατί δεν τους άρεσε η νέα ηγεσία δεν νομίζω πως έχουν να προσφέρουν κάτι (τους το έδειξε άλλωστε ο λαος πρόσφατα) ούτε βέβαια κάποιοι Σχοιναδες και Ρουσοπουλοι ή και κάποιοι όπως ο Χουλιαράκης που αναζήτησε τη ζέστη αγκαλιά του αρχιτραπεζίτη Στουρνάρα», σημειώνει ο κ. Πολάκης. 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει επίσης λόγο για «φληναφήματα περί “βιώσιμης ανάπτυξης” (…) για να υπηρετηθούν σενάρια ελεγχόμενων “συγκλίσεων”». 

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: 

«Οχι άλλα ινστιτούτα και στρόγγυλα τραπέζια προβληματισμού και “βιώσιμης ανάπτυξης”!

-Πολιτικη γραμμή συγκεκριμένης σύγκρουσης με τα καρτέλ ενέργειας, καυσίμων, τροφίμων και τραπεζων  υπερ των λαϊκών συμφερόντων χρειαζόμαστε!
-Πολιτικη γραμμη αναδιανομης απο την ελιτ και την ολιγαρχία προς όφελος της μισθωτής εργασίας, της αγροτικής παραγωγής και των μικρομεσαίων χρειαζόμαστε!
-Για ισχυρό κοινωνικό κράτος, για αποκατάσταση  της άξιας της εργασίας και των συντάξεων ,για αξιοπρεπές μέλλον για τη νέα γένια που πρέπει να σταματήσει να φεύγει από τη χωρά και να γυρίσουν όσοι έφυγαν !!

ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ και όχι να κρατήσουμε άπλα τη “φλόγα αναμμένη” διπλά στα εικονίσματα 
Καμιά βιώσιμη ανάπτυξη δεν θα έρθει με αγορασμένα ΜΜΕ ,με ελεγχόμενη και διεφθαρμένη τη Δικαιοσύνη και ένα επιτελικό κράτος που κυριαρχούν μαφίες που μοιράζουν απευθείας αναθέσεις!
Αυτά πρέπει να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ παίρνοντας την κυβέρνηση με ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΗ και εκφράζοντας την κοινωνικοπολιτική συμμαχία της αριστερής προοδευτικής παράταξης ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!!

Σε αυτήν την προοπτική κάποιοι που αποχωρήσαν κρατώντας τις έδρες γιατί δεν τους άρεσε η νέα ηγεσία δεν νομίζω πως έχουν να προσφέρουν κάτι (τους το έδειξε άλλωστε ο λαός πρόσφατα) ούτε βέβαια κάποιοι Σχοιναδες και Ρουσοπουλοι ή και κάποιοι όπως ο Χουλιαράκης που αναζήτησε τη ζέστη αγκαλιά του αρχιτραπεζιτη Στουρναρα.

Αυτά από μένα… κατ αρχήν!

Υγ .Και είμαι από αυτούς που τη συμφωνία των Πρεσπών την στήριξαν όσο ελάχιστοι από το ΣΥΡΙΖΑ .

Αλλα μην κολλάμε διπλά στην αποτίμηση και προβολή της συμφωνίας από  τους αρχιτέκτονες της που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ,τα φληναφήματα περί “βιώσιμης ανάπτυξης” με ομιλητές και συμμετέχοντες σαν αυτούς που προανέφερα για να υπηρετηθούν σενάρια ελεγχόμενων “συγκλίσεων”».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT