Κασσελάκης: Ζητεί παρέμβαση της Δικαιοσύνης για ομοφοβική ανακοίνωση του Κούγια

Κασσελάκης: Ζητεί παρέμβαση της Δικαιοσύνης για ομοφοβική ανακοίνωση του Κούγια

«Να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Τι είχε προηγηθεί

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρέμβαση του εισαγγελέα με αφορμή ομοφοβική ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια ζητεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει χαρακτηριστικά, επισυνάπτοντας την ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια: «Με την παρουσία μου ως τώρα στη χώρα μας, για ένα πράγμα μπορώ να είμαι 100% περήφανος.

Που προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα.

Αυτές οι νοοτροπίες έδιωξαν τη γενιά μου από την χώρα. Και είναι καιρός η γενιά μου να κυβερνήσει και να φτιάξει τον τόπο μας.

Υ.Γ. Ο αρμόδιος εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει. Με την πεποίθηση ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν εξαντλείται στο να αφήνει κακοποιητές ελεύθερους».

Η ανάρτηση Κασσελάκη στην οποία επισυνάπτεται η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια:

Υπενθυμίζεται ότι πριν από την ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια, είχε προηγηθεί ανάρτηση με την οποία ο κ. Κασσελάκης επέκρινε την τοποθέτηση του γνωστού δικηγόρου για δήλωσή του αναφορικά με την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

Η πρώτη ανάρτηση Κασσελάκη: 

Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας.

Δεν υπάρχει τίποτα “αντρικό” στην κακοποίηση.

Δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι». 

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τρίτης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Κούγιας χαρακτήρισε »υπερβολική» την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον Απόστολο Λύτρα και έκανε επίσης λόγο για «αντρίκια» συμπεριφορά, εννοώντας αυτή του κατηγορούμενου που παραδέχτηκε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του. «Εχει ανδρικά χαρακτηριστικά, παραδέχτηκε την πράξη του. Θα μπορούσε να αποφύγει να παραδεχτεί τη πράξη του και να παραμείνει στην αρχική του θέση», είχε πει ο κ. Κούγιας. 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT