Μαρινάκης: Καταδικάζω την απαράδεκτη ανακοίνωση Κούγια για Κασσελάκη

Μαρινάκης: Καταδικάζω την απαράδεκτη ανακοίνωση Κούγια για Κασσελάκη

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε καταδίκη του ομοφοβικού σχολίου Κούγια προς Κασσελάκη, προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

«Θέλω να καταδικάσω κι εγώ μία απαράδεκτη ανακοίνωση κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανου Κασσελάκη. Αυτά είναι αδιανόητο να γράφονται και να λέγονται. Προφανώς δεν έχει να κάνει με το ποιος είναι ο λήπτης μίας τέτοιας ανακοίνωσης. Είναι η πρώτη ευκαιρία που μου δίνεται να πω γι’ αυτό το οποίο διάβασα και οφείλουμε να το πούμε. Πρέπει να σταθούμε όλοι απέναντι –είτε είμαστε στη Ν.Δ. είτε στον ΣΥΡΙΖΑ– σε τέτοια ρητορική και σε τέτοιες ανακοινώσεις», είπε μιλώντας στο Mega.

«Εν προκειμένω, το θύμα ήταν ο κ. Κασσελάκης και το καταδικάζουμε συνολικά», πρόσθεσε.

«Να στείλουμε τους Κούγιες στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα»

Παρέμβαση του εισαγγελέα με αφορμή ομοφοβική ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια ζητεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει χαρακτηριστικά, επισυνάπτοντας την ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια: «Με την παρουσία μου ως τώρα στη χώρα μας, για ένα πράγμα μπορώ να είμαι 100% περήφανος. Που προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα. Αυτές οι νοοτροπίες έδιωξαν τη γενιά μου από τη χώρα. Και είναι καιρός η γενιά μου να κυβερνήσει και να φτιάξει τον τόπο μας.

ΥΓ. Ο αρμόδιος εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει. Με την πεποίθηση ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν εξαντλείται στο να αφήνει κακοποιητές ελεύθερους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT