Ομοφοβική επίθεση Στίγκα κατά Πατέλη στη Βουλή – «Σιγά μη φοβηθώ», η απάντησή του στο Χ

Ομοφοβική επίθεση Στίγκα κατά Πατέλη στη Βουλή – «Σιγά μη φοβηθώ», η απάντησή του στο Χ

Ομοφοβική επίθεση κατά του επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, προκαλώντας την άμεση αντίδραση της προεδρεύουσας Ολγας Γεροβασίλη

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ομοφοβική επίθεση κατά του επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξη Πατέλη, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας, προκαλώντας την άμεση αντίδραση της προεδρεύουσας Ολγας Γεροβασίλη. 

«Βγήκε μέχρι και ο, “ο” ή “η” δεν ξέρω, Πατέλης με ύφος Λουδοβίκου και είπε…» ανέφερε ο Βασίλης Στίγκας, με την προεδρεύουσα Ολγα Γεροβασίλη να αντιδρά και να τον καλεί να ανακαλέσει όσα είπε, ξεκαθαρίζοντας πως, σε αντίθετη περίπτωση, θα διαγραφούν από τα πρακτικά.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Αλέξης Πατέλης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο X μία εικόνα με το σύνθημα «Σιγά μη φοβηθώ». 

Στη Βουλή, ακολούθησε η παρακάτω συνομιλία μεταξύ Ο. Γεροβασίλη και Β. Στίγκα. 

Ολγα Γεροβασίλη: «Κύριε πρόεδρε συγγνώμη ένα λεπτό, χρησιμοποιήσατε 3 άρθρα. Θα ήθελα να το ανακαλέσετε, αλλιώς θα σβηστεί από τα πρακτικά». 

Βασίλης Στίγκας: «Εχω μπερδευτεί, συγγνώμη κυρία πρόεδρε, όπως θέλετε γράφτε το, δεν με πειράζει. Είμαστε ΟΚ;»

Ολγα Γεροβασίλη: Θα σβηστεί από τα πρακτικά.

Βασίλης Στίγκας: Να συνεχίσω;

Ολγα Γεροβασίλη: Βεβαίως.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT