«Σπαρτιάτες»: Αποχώρησαν από την ΚΟ οι Γαυγιωτάκης και Ασπιώτης

«Σπαρτιάτες»: Αποχώρησαν από την ΚΟ οι Γαυγιωτάκης και Ασπιώτης

Μετά την αποχώρηση των Γαυγιωτάκη και Ασπιώτη, οι «Σπαρτιάτες» μένουν με πέντε βουλευτές

37" χρόνος ανάγνωσης

Την απόφασή τους να ανεξαρτητοποιηθούν από την κοινοβουλευτική ομάδα των «Σπαρτιατών» γνωστοποίησαν με επιστολές τους στον πρόεδρο της Βουλής, οι βουλευτές Μιχάλης Γαυγιωτάκης και Γεώργιος Ασπιώτης. 

«Από τούδε και στο εξής λειτουργώ ως βουλευτής στο πλαίσιο του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής, έχοντας τιμηθεί με την ψήφο των πολιτών του Ηρακλείου Κρήτης, μη εντασσόμενος πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του πολιτικού κόμματος “Σπαρτιάτες”», δηλώνει ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης και προσθέτει:

«Προτάσσουμε το θάρρος, τη δύναμη του φρονήματος, τα βήματα μπροστά και όχι την οπισθοχώρηση. Δεν χαριζόμαστε σε επίγειους παραδείσους, ούτε συνωμοτούμε στα θέλγητρα και προσταγές ενός επίδοξου εισβολέα».

Μετά την αποχώρηση των Γαυγιωτάκη και Ασπιώτη, οι «Σπαρτιάτες» μένουν με πέντε βουλευτές. Στην περίπτωση που οι «Σπαρτιάτες» μείνουν με κάτω από πέντε βουλευτές παύουν να είναι Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT