Χάρης Δούκας: Θα παραμείνω δήμαρχος σε κάθε περίπτωση

Χάρης Δούκας: Θα παραμείνω δήμαρχος σε κάθε περίπτωση

Την πρόθεσή του να παραμείνει δήμαρχος Αθηναίων ανεξαρτήτως των εσωκομματικών εξελίξεων στο ΠΑΣΟΚ, εξέφρασε ο κ. Δούκας, όταν το ζήτημα ετέθη στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρόθεσή του να παραμείνει δήμαρχος Αθηναίων ανεξαρτήτως των εσωκομματικών εξελίξεων στο ΠΑΣΟΚ, εξέφρασε ο Χάρης Δούκας

Τα σχέδιά του, σχετικά με το αν θα παραμείνει δήμαρχος Αθηναίων ή αν θα αποχωρήσει σε περίπτωση διεκδίκησης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, τέθηκαν εκτός ημερησίας διάταξης στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Το ερώτημα έθεσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Σοφιανός, λέγοντας πως αναπόφευκτα αφορά το Δ.Σ. σχετικά με το κατά πόσο σκοπεύει να παραμείνει στον δημαρχιακό θώκο της πρωτεύουσας. 

Παίρνοντας τον λόγο, ο Χάρης Δούκας απάντησε: «Είμαι εδώ, δουλεύω και θα είμαι δήμαρχος, θα παραμείνω δήμαρχος με οποιαδήποτε εξέλιξη και θέλω εδώ να συζητάμε όπως συζητάμε, και να αφήσουμε τα πολιτικά, να μην πολιτικοποιούμε τα θέματα, για να μπορούμε να έχουμε και αποτέλεσμα».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT