ΣΥΡΙΖΑ: Την επόμενη εβδομάδα η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

ΣΥΡΙΖΑ: Την επόμενη εβδομάδα η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, η Π.Γ. θα συνεδριάσει με σκοπό την προετοιμασία της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής την Κυριακή 7 Ιουλίου

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, θα συνεδριάσει, την επόμενη Πέμπτη, η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, η Π.Γ. θα συνεδριάσει με σκοπό την προετοιμασία της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής την Κυριακή 7 Ιουλίου. 

Εν τω μεταξύ, οι αναταράξεις εντείνονται στο εσωτερικό του κόμματος, μετά τα μηνύματα του Στέφανου Κασσελάκη από τις ΗΠΑ, τις αναφορές σε «μαύρο χρήμα» και την αναστολή της καθημερινής έκδοσης της εφημερίδας «Αυγή».

Σήμερα το πρωί γνωστοποιήθηκαν οι παραιτήσεις των Διονύση Τεμπονέρα, Αντώνη Κοτσακά και Χάρη Τσιόκα.

Από χθες, ιστορικά στελέχη εξέφρασαν την έντονη ενόχλησή τους για την απόφαση της ηγεσίας του κόμματος να «κλείσει» την καθημερινή «Αυγή». Οι εργαζόμενοι τόσο της έντυπης όσο και της ηλεκτρονικής «Αυγής» κήρυξαν 24ωρη απεργία. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT