Γερουλάνος: Διεκδικώ την ψήφο των μελών με συγκεκριμένο σχέδιο για τη χώρα

Γερουλάνος: Διεκδικώ την ψήφο των μελών με συγκεκριμένο σχέδιο για τη χώρα

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ανακοίνωσε ο Παύλος Γερουλάνος κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της ΚΠΕ του κόμματος. 

«Θα είναι τιμή μου να διεκδικήσω την ψήφο των μελών και των φίλων μας, για να λάβω την εντολή να ηγηθώ του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος» είπε ο Παύλος Γερουλάνος.

Παρουσίασε συγκεκριμένη πολιτική πρόταση με τίτλο «Αναγέννηση», για μεγάλες αλλαγές στη λειτουργία του κράτους και το παραγωγικό μοντέλο της χώρας, ώστε να διασφαλίζονται 6 θεμελιώδη δικαιώματα για κάθε πολίτη.

Παράλληλα μίλησε για το σχέδιο αναγέννησης του ίδιου του ΠΑΣΟΚ, ώστε να κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

«Το πλαίσιο αρχών που περιέγραψα βασίζεται στην ιδέα ότι η «Αναγέννηση της Ελλάδας» ξεκινάει από την «Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ». Διότι οι παθογένειες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε απαιτούν πρώτα από εμάς να αλλάξουμε και να υπηρετήσουμε την πολιτική αλλιώς», τόνισε ο κ. Γερουλάνος.

«Οι παρέες, ναι, γράφουν ιστορία. Στην πολιτική, όμως, ιστορία γράφουν κόμματα ανοιχτά, δημοκρατικά, σύγχρονα», συμπλήρωσε και υποστήριξε ότι «γύρω από ένα ΠΑΣΟΚ ανανεωμένο, «Αναγεννημένο», μπορούμε να χτίσουμε τη μεγάλη παράταξη που θα ενώσει τις προοδευτικές δυνάμεις, σε όλο το πολιτικό φάσμα. Που θα κοιτάξει άμεσα στα μάτια τη συντήρηση και θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές».

 «Το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα δεν φοβάται τη Δημοκρατία. Την τρέφει και τρέφεται από αυτήν. Aν ο Αντρέας μας έμαθε πως το ΠΑΣΟΚ δεν είναι διάττοντας αστέρας, μια γυναίκα μας έμαθε πώς να μην διαλυόμαστε στις δυσκολίες. Να μένουμε ενωμένοι και να συνεχίζουμε! Αυτή είναι η παρακαταθήκη της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά: Μια ενότητα, που θα διασφαλίσει τη νέα αρχή. Την Αναγέννηση του Κινήματος για την Αναγέννηση της Πατρίδας», υπογράμμισε και κατέληξε:

«Πιστεύουμε σε ένα ΠΑΣΟΚ που συνομιλεί με την κοινωνία, γνωρίζουμε ότι η νίκη έρχεται όταν υπάρχει ομάδα, υπάρχει οργάνωση, και παρά τις πληγές, υπάρχει ενότητα. Το έχω δει να γίνεται το 2009. Ξέρω ότι γίνεται. Και ξέρω πώς να το κάνουμε!».

 «Ας κρατήσουμε όλοι την ψυχραιμία μας, στην υπηρεσία των αναγκών του Κινήματος. Να μην ξεχνάμε ποτέ, πώς και τη Δευτέρα μετά την κάλπη, πάλι στο ίδιο κόμμα θα είμαστε, καλώντας όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις για να διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη του πολίτη», προσδιορίζοντας το «τρίπτυχο της ευθύνης» (σχέδιο για την κοινωνία, κόμμα που ακούει την κοινωνία, ενότητα με προοπτική) για το οποίο διεκδικεί την ψήφο των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT