Μιχάλης Κατρίνης: Υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Μιχάλης Κατρίνης: Υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ότι θα είναι ο Μιχάλης Κατρίνης.

Η ανακοίνωση

«Με συνείδηση της ευθύνης και επίγνωση της κρισιμότητας της εποχής για τη χώρα και τη δημοκρατική παράταξη, ανακοινώνω την απόφασή μου να συμμετάσχω ως υποψήφιος πρόεδρος στη διαδικασία εκλογής για την νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Στόχος μου είναι το ΠΑΣΟΚ να ανταποκριθεί στο ώριμο αίτημα των προοδευτικών πολιτών για μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης. Μία πρόταση που μπορεί να εμπνεύσει, να συνθέσει και να νικήσει.

Μια πρόταση ρήξης και ελπίδας. Να αποδείξουμε στην πράξη ότι η λύση θα έρθει από την πολιτική. Μια πρόκληση που έχει μία προϋπόθεση. Τη συμμετοχή και τη στήριξη των πολιτών».

Υποψήφια και η Μιλένα Αποστολάκη

«Θέτω όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφια για την ηγεσία», δήλωσε η Μιλένα Αποστολάκη σήμερα, Δευτέρα, το πρωί ανακοινώνοντας έτσι ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

«Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει ξανά ο προοδευτικός πλειοψηφικός φορέας της, και αυτός οφείλει να είναι ο στόχος μας. Αυτός θα είναι ο δικός μου στόχος, όπως επεσήμανα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και γι’ αυτόν θα αγωνιστώ. Θέτω όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφια για την ηγεσία, στην υπηρέτηση του στόχου αυτού. Και καλώ τον δημοκρατικό κόσμο της χώρας με τη μαζική του συμμετοχή στην εκλογική μας διαδικασία να σφραγίσει την επίτευξή του», αναφέρει χαρακτηριστικά η βουλευτής του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες Κυριακή είναι γνωστό ότι την ηγεσία θα διεκδικήσουν ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Χάρης Δούκας και ο Παύλος Γερουλάνος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT